Zuhal Topal’la Sofrada yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu! İşte herkesin beklediği o tarih

Fox TV'nin fenomen haline gelen gelin kaynana temalı yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada mayıs ayında sezon finali yapmıştı. Bir süredir yaz tatilinde olan ekip geçtiğimiz hafta çekimlere başladı. Hal böyle olunca Zuhal Topal’la Sofrada yeni sezon ne zaman çok merak edildi. İşte beklenen tarih

Zuhal Topal’la Sofrada yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu! İşte herkesin beklediği o tarih
Yayın Tarihi: 10.08.2019 15:39:00

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran programlardan biri olan Zuhal Topal'la Sofrada ilk başlarda reyting sıkıntısı çekse de sonrasında toparlamış hatta neredeyse şahlanmıştı. Sunuculuğunu sevilen oyuncu Zuhal Topal'ın üstlendiği program hafta içi her gün ekranlara geliyor.

Gelinlerin yemekleri hazırladığı ve sunduğu programda yemekleri kayınvalideler tadıyor, onlar gelinlere puan veriyor. E haliyle rekabetin had safhada olduğu programda her cuma haftanın birincisine 10 bin tl ödül veriliyordu. 

Bir sezon böyle geride kalırken, mayıs ayında sezon finali yapan Zuhal Topal'la Sofrada yeni sezon ne zaman başlayacak? çok merak ediliyordu. Geçen hafta çekimleri başlayan yemek yarışmasının başlayacağı tarihi Fox TV dün duyurdu.




ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 19 AĞUSTOS PAZARTESİ BAŞLIYOR!

Hafta içi her gün 16:00'da ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada 2. sezonuyla, 19 Ağustos pazartesi günü Fox ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Yeni sezonun ilk bölümleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde çekilen programdaki en büyük süprizlerden biri de büyük ödül oldu. Normalde 10 bin TL olan büyük ödül yeni sezonda 15 bin TL'ye çıktı.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR