Zuhal Topal'la Sofrada Yağmur Urlu ve Ümbül Urlu Kimdir? Nereliler ve Kaç yaşındalar

Fox TV ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni hafta yarışmacıları belli oldu. Zuhal Topal'la Sofrada 9 Eylül Pazartesi günü yarışacak isimler Yağmur Urlu ve kaynanası Ümbül Urlu oldu. İzleyiciler, Yağmur Urlu ve Ümbül Urlu? Kimdir, nereliler, kaç yaşındalar? Araştırıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Yağmur Urlu ve Ümbül Urlu Kimdir? Nereliler ve Kaç yaşındalar
Yayın Tarihi: 9.09.2019 13:38:00

Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla FOX TV ekranlarında devam eden Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının bu haftaki yarışmacıları belli oldu. Yeni haftada, Zuhal Topal'la Sofrada'nın ilk yarışmacıları Yağmur Urlu ve Ümbül Urlu oldular. Gelin hanım Yağmur Urlu ve kaynanası Ümbül Urlu kimdir? Nereliler? İzleyiciler bu soruların yanıtını araştırmaya başladı. Biz de sizler için cevaplarını hazırladık.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışması heyecan dolu bölümleriyle devam ediyor! Yeni haftada ilk gün heyecanı birazdan başlıyor. 9 Eylül Pazartesi günü Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında Yağmur Urlu ve Ümbül Urlu hünerlerini sergileyecekler. Zuhal Topal'la Sofrada 9 Eylül Pazartesi yarışmacıları Yağmur Urlu ve kayınvalidesi Ümbül Urlu oldular.

Zuhal Topal'la Sofrada Yağmur Urlu ve Ümbül Urlu Kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yeni hafta yarışmacısı Yağmur Urlu, 25 yaşında ve yeni evli. Kaynanası Ümbül Urlu ise aslen Azerbaycanlı ancak yaşı bilinmiyor. Zuhal Topal'la Sofrada katılan Yağmur - Ümbül Urlu ikilisi gayet iddialı. İkisi de bu haftanın birincisi biziz diyorlar. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR