Zuhal Topal'la Sofrada Tuncay kaç puan aldı? 22 Ağustos 214. bölümde neler yaşandı

Fox TV'nin fenomen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada 22 Ağustos perşembe günü 214. bölümüyle ekranlara geliyor. Yeni bölümde Tuncay Beşok ve Hatice Beşok'un ev sahipliği yapacağı programda eğlenceli anlar yaşanacak. Peki 22 Ağustos Zuhal Topal'la Sofrada Tuncay kaç puan aldı?İşte detaylar...

Zuhal Topal'la Sofrada Tuncay kaç puan aldı? 22 Ağustos 214. bölümde neler yaşandı
Yayın Tarihi: 22.08.2019 16:25:00

Televizyon ekranlarının en çok izlenen programlarında biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni sezonu başladı. Yeni sezonun ilk haftasında Kıbrıs'ta olan Zuhal Topal ve ekibi birbirlerinden eğlenceli yarışmacılarla ekranlarda tozu dumana katıyor. 22 Ağustos perşembe günü 214. bölümüyle ekranlara gelen yarışmada Tuncay Beşok ve Hatice Beşok'un ev sahipliği yapacak. Hal böyle olunca Zuhal Topal'la Sofrada 214. yeni bölümde neler oldu? Tuncay ne yemek pişirdi? Zuhal Topal'la Sofrada Tuncay kaç puan aldı?

Haftanın dördüncü gününde yarışan Tuncay ve kayınvalidesi Hatice Hanım, oldukça eğlenceli gelin kaynana. Tuncay 12 yıllık evli ve çocuk istemiyor. Çok eğlenceli bir kadın olan Tuncay hanım, oldukça ilginç bir tarza sahip. Kayınvalidesini kendine benzettiğini söyleyen Tuncay onun damarına basıldığında çıldırdığını söylüyor. Oğlunun Tuncay'la evlenmesini istemeyen Hatice Hanım sonradan bu ilişkiyi kabul etmiş.  




Tuncay'ın enerjisi ve tavırlarıyla şoke olan kayınvalideler ise perşembe akşamını hayatları boyunca unutamayacağını söylüyorlar. Böyle bir gelin ilk kez gördüm diyen kayınvalideler ilginç bir akşam geçirdiler.

Zuhal Topal'la Sofrada 214. bölümde yarışan Tuncay'ın menüsü:
  • Yalancı çiçek dolma
  • Defne yapraklı fırın kebabı
  • Ciğer
  • Çoban Salata
  • Sini katmeri
Tuncay Hanım kaç puan aldı?

22 Ağustos Perşembe yarışmacısı Tuncay Hanım’ın puanları belli olur olmaz burada olacak.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR