Zuhal Topal'la Sofrada Serap Ecer ve Melek Ecer kimdir? Nereliler ve yaşı

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yeni hafta yarışmacıları Serap Ecer ve kayınvalidesi Melek Ecer, izleyiciler tarafından araştırılıyor. FOX ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni hafta yarışmacılarından Serap Ecer ve Melek Ecer kimdir? Kaç yaşındalar, nereliler? Cevabı...

Zuhal Topal'la Sofrada Serap Ecer ve Melek Ecer kimdir? Nereliler ve yaşı
Yayın Tarihi: 9.09.2019 14:34:00

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yeni hafta yarışmacıları Serap Ecer ve kayınvalidesi Melek Ecer, izleyiciler tarafından araştırılıyor. FOX ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni hafta yarışmacılarından Serap Ecer ve Melek Ecer kimdir? Kaç yaşındalar, nereliler? Cevabını sizler için hazırladık.

FOX ekranlarında yeni haftada da izleyicisiyle buluşacak Zuhal Topal'la Sofrada yarışması yine zaman zaman gerilimli yeri geldiğinde eğlenceli ve bolca rekabetin yaşanacağı anlara sahne olacak! Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacılarından Serap Ecer ve Melek Ecer'i bu haberimizde inceledik.

Zuhal Topal'la Sofrada Serap Ecer ve Melek Ecer Kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yeni hafta yarışmacılarından Serap Ecer, 34 yaşında. 12 yıldır evli olan Serap Ecer'in 2 de çocuğu bulunuyor. Kayınvalide Melek Ecer gayet 'sivri' dilli, sert sözleriyle gelini Serap Hanım'dan hizmet beklediğini dile getiriyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR