Zuhal Topal'la Sofrada puanlama sistemi değişti! Yeni puanlama sistemi nasıl

Fox TV'nin çok sevilen yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada 16 Eylül pazartesi günü 231. bölümüyle ekranlara geliyor. Yeni sezonda da bomba gibi gelinler ve kaynanalarla ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada da bugün puan sistemi değişti. Peki Zuhal Topal'la Sofrada yeni puanlama sistemi nasıl?

Zuhal Topal'la Sofrada puanlama sistemi değişti! Yeni puanlama sistemi nasıl
Yayın Tarihi: 16.09.2019 17:56:00

her hafta yepyeni gelin ve kayınvalidelerle ekranlara gelen yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada 16 Eylül pazartesi günü 231. bölümde puanlama sistemi değişti. Kayınvalidelerin her masaya 3 puan vermesinden sıkılan program ekibi ve izleyicilere müjdeli haberi bugün Zuhal Topal verdi. Hal böyle olunca Zuhal Topal'la Sofrada yeni puanlama sistemi nasıl? Yarışmada puanlama nasıl olacak? çok merak edildi. İşte detaylar...



Zuhal Topal'la Sofrada Yeni Puanlama Sistemi nasıl? Neler değişti


İki sezondur hafta içi her gün Fox ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada programında, her hafta beş gelin ve kayınvalide yarışıyor. Her gün bir gelinin verilen sürede menüsünü hazırladığı yarışmada kayınvalideler yemekleri tadıp, puan veriyor. 

Ancak iki yıldır yarışmada kendi gelinlerini kayırmak isteyen kayınvalideler, yemekler güzel olsa bile rakiplerine düşük puanlar veriyor. Bunun bir türlü önüne geçemeyen Zuhal Topal ve ekibi yarışmada 1 ve 2 puanları yasaklamıştı. Yani menü eksik olmadığı kaynanalar açık oylamada en düşük üç puan verebiliyor. 

Bu duruma izleyicilerin de veriği tepkileri göz önüne alarak müdahale eden Zuhal Topal'la Sofrada ekibi, puanlama sistemini değiştirdi. Zuhal Topal'la Sofrada yeni puanlama sistemine göre kayınvalideler hafta boyunca bir kez verdikleri puanı bir daha veremeyecek. 

Yani Zuhal Topal'la Sofrada 16 Eylül itibariyle kaynanalar her puanı bir kez kullanabilecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR