Zuhal Topal'la Sofrada Mikser kim? Zuhal Topal'la Sofrada Mikser gerçek adı ne

Fox TV'nin reyting rekorları kıran yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada her hafta Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Her fırsatta Zuhal Topal'ın uğraştığı ve yüzünü bir türlü göremediğimiz Mikser ise çok merak ediliyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Mikser kim? Gerçek adı ne?

Zuhal Topal'la Sofrada Mikser kim? Zuhal Topal'la Sofrada Mikser gerçek adı ne
Yayın Tarihi: 16.09.2019 17:11:00

Zuhal Topal'la Sofrada Mikser kim? Zuhal Topal'la Sofrada Mikser gerçek adı ne? her yerde aranıyor. Fox TV'nin iki sezondur ekranlarda tozu dumana katan yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada her hafta yeni yarışmacılarıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Her gün bir gelin ve kayınvalidenin misafirlerini ağırladığı programda zaman zaman lafa karışan, özellikle gelinlerin alışverişte aklını karıştırmak için uğraşan Mikser çok merak ediliyor. Zuhal Topal'ın da takılmadan edemediği Mikser kim? Zuhal Topal'la Sofrada Mikser gerçek adı ne? Nasıl biri? Detaylar haberimizde...

Zuhal Topal'la Sofrada programında dış sese mikser deniyor. Her günün ev sahibiyle aynı memleketli olan ve yapılan tüm ikramlıkları yiyen Mikser kimdir? Adı ne? izleyenler her yerde arıyor. 




ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA MİKSER KİM? ADI NE?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının Mikser'i usta dublaj sanatçısı Aydoğan Temel'in ta kendisi. 1966 Bandırma doğumlu olan Aydoğan Temel, tiyatro eğitimi almıştır ve birkaç yabancı filmde dublaj sanatçısı olarak çalışmıştır.

Sonrasında Show TV'nin Pazar Keyfi adlı programında seslendirme yapan Temel, bu sayede ünlenmiştir. Dublajın yanında yaklaşık 30 yıldır oyunculuk ve diksiyon dersleri veren Aydoğan Temel iki yıldır da Zuhal Topal'la Sofrada programında seslendirme yapıyor. Programın izleyicileri ise onu Mikser olarak tanıyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR