Zuhal Topal'la Sofrada Kader Tural ve kaynanası Meltem Tural Kimdir? Nereliler

Fox TV ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni hafta yarışmacıları belli oldu. Zuhal Topal'la Sofrada 10 Eylül Salı günü yarışacak isimler Kader Tural ve kayınvalidesi Meltem Tural oldu. Kader Tural ve Meltem Tural Kimdir, nereliler, kaç yaşındalar? Sizler için hazırladık...

Zuhal Topal'la Sofrada Kader Tural ve kaynanası Meltem Tural Kimdir? Nereliler
Yayın Tarihi: 9.09.2019 13:45:00

Fox TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada, yeni haftaya merhaba diyor. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 9-13 Eylül yeni hafta yarışmacıları da belli oldu! Yeni haftanın 2. gününde 10 Eylül Salı günü yarışacak Kader Tural ve kayınvalidesi Meltem Tural kimdir? Zuhal Topal'la Sofrada izleyicisi, Kader Tural ve kaynanası Meltem Tural'ı merak ediyor. Sizler için hazırladık...

Zuhal Topal'la Sofrada yarışması tüm hızıyla sürüyor! Yeni haftanın ilk gününde Yağmur Urlu ve Ümbül Urlu yarıştı. Haftanın 2. gününde Kader Tural ve Kayınvalidesi Meltem Tural, hünerlerini sergileyip diğer yarışmacıları yani gelin-kaynanaları etkilemeye çalışacak. İzleyiciler de MeltemTural ve Kader Tural'ı araştırmaya başladı.


Zuhal Topal'la Sofrada Kader Tural ve Meltem Tural Kimdir? Nereliler?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında yeni haftanın 2. gününde, 10 Eylül Salı günü yarışacak Kader Tural ve Meltem Tural izleyicilerin dikkatini çekti.

Kader Tural, 23 yaşında ve henüz 1 yıllık evli. Kayın validesi Meltem Tural, gelininden tez zamanda torun beklediğini söylüyor. İkili, zorlu Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın birincisi olmak ve 15 bin TL'nin sahibi olabilmek için birlikte yarışıyorlar. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR