Zuhal Topal’la Sofrada haftanın kazananı kim oldu? 6 Eylül Zuhal Topal’la Sofrada haftanın finalinde neler oldu

Fox TV'nin fenomen programı Zuhal Topal’la Sofrada bir hafta daha bitti. Oldukça zorlu kayınvalidelerin yer aldığı 2-6 eylül haftasında büyük ödülü kim kazandı çok merak ediliyor. Peki Zuhal Topal’la Sofrada haftanın birincisi kim oldu? 6 Eylül Zuhal Topal’la Sofrada 225. bölümde neler oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada haftanın kazananı kim oldu? 6 Eylül Zuhal Topal’la Sofrada haftanın finalinde neler oldu
Yayın Tarihi: 6.09.2019 16:24:00

Zuhal Topal’la Sofrada'da final günü geldi çattı. Her hafta 5 gelin ve 5 kayınvalidenin yarıştığı programda gelinler yemeklerini yapıp maharetlerini sergiliyor, kayınvalideler ise yemekleri tadıp puan veriyor. Tabi tüm bunların yanında tartışmalarla eleştiriler de havada uçuşuyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen yarışmada cuma günleri final heyecanı yaşanıyor. Hal böyle olunca Zuhal Topal’la Sofrada haftanın birincisi kim oldu? 225. bölümde haftanın finalinde neler yaşandı? 15 Bin TL'yi kim kazandı? İşte Zuhal Topal’la Sofrada 2-6- Eylül haftasının kazananı kim oldu? 



Zuhal Topal’la Sofrada yeni sezon 2. haftasında final gününün ev sahibi Berna Güleryüz ve kayınvalidesi Sevinç Güleryüz oldu. Cuma günü yarışmacısı Berna Güleryüz, Hatay'da oturuyor. 3 aylık hamile olan gelinimiz 28 yaşında ve 1 yıllık evli. Kayınvalide Sevinç Güleryüz ise 52 yaşında ve iki çocuk annesi. Hataylı olan Sevinç hanım, gelinlerini kızları gibi sevdiğini söylüyor. Bebeğin şansına yarışmaya katılan ikili yemekleri konusunda çok iddialı.

Zuhal Topal’la Sofrada 6 eylül final günü menüsü:
  • Şiş börek çorbası
  • Nemmuş
  • Tavuklu Kepse
  • Tahinli mütebbel
  • Cacık
  • Fincanda cevizli künefe
Final gününde her şeyi eleştiren ve menü yetişse de yemeklere bahane bulan kayınvalideler Berna'ya bir hayli yükselecek. 




ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Zuhal Topal’la Sofrada yeni sezon 2. haftasında final gününde kızılca kıyamet kopacak özellikle final anında eteğindeki taşları dökecek olan gelinler ve kayınvalideler final heyecanı yaşayacak.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA PUAN TABLOSU

Zuhal Topal’la Sofrada bu akşam yayınlanacak final anlarında büyük ödülü kazanan belli olacak. Kazanan gelin ve kayınvalide belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR