Zuhal Topal'la Sofrada gelin Hülya Yıldırım ve kayın validesi Güler Yıldırım kimdir?

FOX ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta 10-14 haziran yeni yarışmacısı Hülya Yıldırım ve kayınvalidesi Güler Yıldırım araştırılıyor. Hülya Yıldırım ve Güler Yıldırım'ı sizler için araştırdık...

Zuhal Topal'la Sofrada gelin Hülya Yıldırım ve kayın validesi Güler Yıldırım kimdir?
Yayın Tarihi: 10.06.2019 17:56:00

FOX ekranlarının sevilen lezzet yarışması Zuhal Topal'la Sofrada, Zuhal Topal'ın sunuculuğunda yeni haftada da heyecanlı bölümleriyle sürüyor. 10-14 Haziran Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları belli oldu. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının bu haftaki yarışmacılarından gelin Hülya Yıldırım ile kayınvalidesi Güler Yıldırım izleyicilerin dikkatini çekti.

Zuhal Topal'la Sofrada izleyicileri yeni yarışmacı Hülya Yıldırım ve kayınvalidesi Güler Yıldırım'ı araştırıyor. Hülya Yıldrım ve kayınvalidesi Güler Yıldırım kimdir, kaç yaşındalar, nereliler? Soruları soruluyor.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA HÜLYA YILDIRIM VE GÜLER YILDIRIM KİMDİR?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu haftaki yarışmacıları Hülya Yıldırım ve Güler Yıldırım, enerjileriyle programa renk katıyorlar. Gelin Hülya Yıldırım 28 yaşında ve aslen Moldovalı. 10 yaşından bu yana Türkiye'de yaşayan Hülya Hanım ilk olarak Hatay'a yerleşmiş. Kayınvalide Güler hanım ise 52 yaşında ve 10 yıllık aşçılık deneyimine sahip. İkisi de Zuhal Topal'la Sofrada yarışması için çok iddialı olduklarını dile getiriyor.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR