Zuhal Topal'la Sofrada 5 Eylül Perşembe Memnune Erdem ve Ayşe Talvan kaç puan aldı? Puan Durumu

Fox TV ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada, 5 Eylül Perşembe yeni bölümüyle devam ediyor! İzleyicinin ekrana kilitlendiği heyecan dolu yarışma da 5 Eylül Perşembe yarışmacıları Memnune Erdem ve kayınvalidesi Ayşe Talvan kaç puan aldılar? Zuhal Topal'la Sofrada güncel puan durumu...

Zuhal Topal'la Sofrada 5 Eylül Perşembe Memnune Erdem ve Ayşe Talvan kaç puan aldı? Puan Durumu
Yayın Tarihi: 5.09.2019 11:00:00

Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla, FOX TV ekranlarında yayınlanan ve çok izlenen 'Zuhal Topal'la Sofrada' yarışmasında, yeni gün heyecanı 5 Eylül Perşembe günü sürüyor! Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının bu haftaki yarışmacılarından Memnune Erdem ve kaynanası Ayşe Talvan, bugün hünerlerini sergileyecekler. Bu ikili kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Sofrada güncel puan durumu...

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında heyecan git gide büyüyor! Her hafta Cuma günü bir haftanın birincisinin çıktığı yarışmada bu haftaki iddialı yarışmacılar da göz dolduruyor! Memnune Erdem ile kayın validesi Ayşe Talvan da bu haftanın iddialı isimleri arasında yer alıyor. Bakalım bu ikili yemeklerini, diğer yarışmacılara beğendirebilecekler mi?

Zuhal Topal'la Sofrada 5 Eylül Perşembe Memnune - Ayşe Kaç Puan Aldı?

Her hafta farklı gelin - kaynana ikililerinin yarıştığı Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 5 Eylül Perşembe puanlaması henüz yapılmadı. Memnune ve Ayşe Hanım ikilisi, bugün hünerlerini sergileyecek, diğer yarışmacılar da onları puanlayacak böylece puan durumu ortaya çıkacak! Puanlama yapılır yapılmaz sizlerle bu sayfadan paylaşacağız.


Zuhal Topal'la Sofrada Memnune Erdem ve Ayşe Talvan Kimdir?



Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının iddialı gelini Memnune Erdem 29 yaşında. 4 yıllık evli olan Memnune Erdem, oldukça heyecanlı ve eğlenceli bir yarışmacı. 

Zuhal Topal'la Sofrada Memnune Erdem Menüsü 

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 5 Eylül Perşembe yarışmacısı Memnune Erdem'in ne yemek yapacağı merak ediliyor. İddialı bir menüyle diğerlerini etkilemek isteyen Memnune Hanım, kayın validesi Ayşe Hanım'dan öğrendiklerini ve kendi bildiklerini bir araya getirip oldukça 'zor' bir menü ortaya çıkarabilecek mi? Göreceğiz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR