Zuhal Topal'la Sofrada 2 Eylül puan tablosu nasıl? 221. bölümde Leyla kaç puan aldı

Fox TV'nin reyting rekortmeni yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası başladı. Oldukça iddialı gelin ve kayınvalidelerin olduğu program 2 eylül pazartesi günü 221. bölümüyle ekranlara geliyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 2 Eylül puanları nasıl 221. bölümde neler oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada 2 Eylül puan tablosu nasıl? 221. bölümde Leyla kaç puan aldı
Yayın Tarihi: 2.09.2019 16:39:00

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada 2 Eylül pazartesi günü yeni hafta başladı. İddialı beş gelin ve kayınvalidenin yarıştığı programın 221. bölümdeki ev sahibi Leyla Kadryova ve kayınvalidesi Altın Tanrıverdi olacak. Hal böyle olunca 
Zuhal Topal'la Sofrada 2 Eylül puanları nasıl 221. yeni bölümde neler oldu? Kayınvalideler yemekleri beğendi mi? Leyla'ya kaç puan verdiler? çok merak ediliyor. İşte detaylar...



Zuhal Topal'la Sofrada haftanın ilk gününde yarışan Leyla Kadryova Türkmenistanlı. 26 yaşında ve 8 yıllık evli olan Leyla Hanım bir çocuk annesi. Hasta bakıcı olarak çalışan Leyla Kadryova elinin lezzetine de hamaratlığına da çok güveniyor. 

Leyla'nın kayınvalidesi Altın Tanrıverdi, 52 yaşında ve Türkmenistanlı. 3 çocuk annesi olan Altın Hanım altın takılara çok düşkün. Büyük ödülü alacaklarından neredeyse emin olan kayınvalidemiz geliniyle aynı yerde çalışıyor.  


Zuhal Topal'la Sofrada 2 Eylül pazartesi yarışmacısı Leyla kayınvalidelere; Borş çorbası, Türkmen mantısı, Soslu greçka, Yeşil salata ve Badem tatlısı yapacak.



Menüyü görür görmez eleştirmeye başlayan kayınvalideler ise masada gelinimize ecel terleri döktürecek. Yemeklere sürekli eleştiri yapan kayınvalidelere Altın hanım çok sinirlendi. Öte yandan pazartesi gününe Keşanlı iki kaynananın kavgası dmgasını vurdu.

221. bölüm yarışmacısı Leyla kaç puan aldı?

Leyla kayınvalidelerden kaç puan aldı henüz bilmiyoruz ama belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR