Zuhal Topal'la Sofrada 11 Eylül puan durumu? 228. bölüm yarışmacısı Neslihan Kaya kaç puan aldı? Masada neler yaşandı

Fox TV'nin fenomen yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün yeni bölümüyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Oldukça iddialı bir haftanın tam gaz devam ettiği Zuhal Topal'la Sofrada 11 Eylül puan tablosu, yeni bölümde neler olduğu çok merak ediliyor. Peki Neslihan Kaya kaç puan aldı

Zuhal Topal'la Sofrada 11 Eylül puan durumu? 228. bölüm yarışmacısı Neslihan Kaya kaç puan aldı? Masada neler yaşandı
Yayın Tarihi: 11.09.2019 16:25:00

Yeni sezonda da bomba gibi devam eden Zuhal Topal'la Sofrada 11 Eylül çarşamba günü 228. bölümüyle ekranlara geliyor. Zor beğenen kayınvalidelerin olduğu son haftanın bugünkü yarışmacıları ise Neslihan Kaya ve kaynanası Naciye Kaya. Yarışma için Tarsus'tan gelen ikili büyük ödülü alacaklarına kesin gözüyle bakıyorlar. Hal böyle olunca Zuhal Topal'la Sofrada son bölümde neler oldu? Zuhal Topal'la Sofrada 228. bölüm yarışmacısı Neslihan Kaya kaç puan aldı? 11 Eylül Puan tablosu nasıl? İşte detaylar...

İki gündür eleştirileriyle birbirlerine zor anlar yaşatan kaynanalar haftanın ortasında da hız kesmezken, gelinler de bazen sabredemiyor. Çünkü alışveriş de dahil yakaşık 3 saat boyunca kan ter içinde kalan, yemek yapan yarışmacıların emeklerine saygısızlık edilmesi, olmuş yemeklerin bile olmamış gibi yorumlanması onları üzüyor. Bu sefer de dillerine hakim olamayan gelinler yemeklerini savunuyor e bu da kayınvalidelerin tansiyonunu daha da yükseltiyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada son bölüm yarışmacıları kimler? Sofrada neler oldu?



Zuhal Topal'la Sofrada 11 Eylül Çarşamba yarışmacısı Neslihan Kaya 27 yaşında ve 1,5 yıllık evli. Tarsuslu olan Neslihan çok inatçı ve dediğim dedik bir kadın.Kendine çok güvenen gelinimiz benden iyisi yok diyerek iddiasını konuşturuyor.

Kayınvalide Naciye Kaya 30 yıllık evli Tarsus'tan gelmiş, iki çocuğu var. Gelinine çok güvenen Naciye Hanım büyük ödülü alacaklarından neredeyse emin. 

Çok iddialı olan Neslihan haftanın ortasında kayınvalidelere:


-Mahluta çorbası
-Kuru biber dolması
-Tarsus usulü yaprak sarma
-Haydari
-Humus
-Tarsus kebabı
-Kebap salatası
-Bulgur pilavı
-Muzlu sultan sarması

gibi kendi kültürünü, yöresini yansıtan yemekler yapacak.



Kayınvalidelerin her şeyi eleştirdiği 228. bölümde Neslihan bir hayli sinirlenecek. Kaynanalara   cevap vermekten sakınmayan gelinimiz ise yemeklerini savunacak. Öte yandan alışveriş sırasında ayran yerine süt alan Neslihan masada eğlenceli anların yaşanmasına sebep oldu.

İki gündür 3-4 puanların havada uçuştuğu masada bugün yarışan Neslihan kaç puan alacak? Puan tablosunda durum ne çok merak ediliyor. 

Ancak 228. bölüm yarışmacısı Neslihan Kaya'nın puanları hala belli olmadı. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR