Ziraat Bankası ve Vestel'den Yıl Sonu Kampanyasıyla Harika Fırsatlar: 1.000 TL Bankkart Lira Hediye!

Ziraat Bankası ve Vestel'den Yıl Sonu Kampanyasıyla Harika Fırsatlar: 1.000 TL Bankkart Lira Hediye!

Ziraat Bankası ve Vestel'den Yıl Sonu Kampanyasıyla Harika Fırsatlar: 1.000 TL Bankkart Lira Hediye!
Yayın Tarihi: 4.12.2023 22:17:00

Beyaz eşyaların öncü markası Vestel, yıl sonuna özel dev bir kampanya ile tüketicilerini sevindiriyor. 13 Kasım - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerli olacak olan kampanya kapsamında, Vestel mağazalarından veya www.vestel.com.tr'den yapılan 10.000 TL ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişlerde, Bankkart sahiplerine tam 1.000 TL Bankkart Lira hediye edilecek.

  1. Kampanya Koşulları: Vestel, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile yapılacak 10.000 TL ve üzeri alışverişlere özel olarak düzenlediği bu kampanyada, 13 Kasım 2023 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerlilik sağlıyor.

  2. Katılım Şartları: Kampanyaya katılım oldukça kolay! Bankkart sahipleri, Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS yoluyla katılım sağlayabilirler. SMS ile katılım için, cep telefonlarından VESTEL yazıp 4757'ye SMS göndermeleri yeterli.

  3. Ödül Kazanma: Kampanya kapsamında 10.000 TL ve üzeri alışverişler Bankkart POS cihazlarından yapılmalıdır. Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin Bankkartlarına kazandıkları 1.000 TL Bankkart Lira tutarı anında yansıtılacaktır.

  4. Tek Seferde 1.000 TL Bankkart Lira: Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 1.000 TL Bankkart Lira kazanabilir. Ayrıca, kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri yalnızca bir kez ödül kazanabilir.

  5. Esnek Kullanım: Kazanılan Bankkart Liralar, alışverişlerde kullanılabileceği gibi Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de geçerlidir. Ayrıca, Bankkart sahipleri harcamalarını diledikleri zaman kazandıkları Bankkart Liraları ile ödeyebilirler.

  6. Ek Kartlar ve Diğer Detaylar: Ek kartlar ile yapılan harcamalar, asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir. Kampanyadan hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği bulunan Bankkart sahipleri faydalanabilir. Ancak, Bankkart Başak ve Bankkart ücretsiz işlemler kampanyaya dahil değildir.

  7. Kampanya Kapsamı ve Katılım: Kampanya, sadece anlaşmalı Vestel bayilerinde geçerlidir ve bu bayilerde Bankkart POS'tan yapılmayan işlemler kampanyaya dahil değildir. Katılım ise sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından gerçekleştirilebilir.

  8. Dikkat Çeken Ayrıntılar: Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal, karta para yükleme ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanyaya dahil değildir. Ayrıca, kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal veya iade edilmesi durumunda, verilen Bankkart Liraları geri alınacaktır.

  9. Ödeme Kolaylığı: Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda, kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.

  10. Esnek Kampanya: Kampanya, diğer kampanyalarla birleştirilemez ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ile Vestel, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Vestel'in sunduğu bu muazzam kampanya ile tüketiciler, yıl sonunda ihtiyaçları olan beyaz eşya ve ev aletlerini avantajlı bir şekilde satın almanın keyfini çıkarabilirler. Unutulmamalıdır ki kampanya süresi sınırlıdır, bu fırsatı kaçırmamak için hemen Vestel mağazalarına veya online platformlarına yönelin!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR