Ziraat Bankası nakit ihtiyacı olana 10 bin dolar verecek! Başvuru ekranını açın!

Ziraat Bankası nakit ihtiyacı olana 10 bin dolar verecek! Başvuru ekranını açın!

Ziraat Bankası nakit ihtiyacı olana 10 bin dolar verecek! Başvuru ekranını açın!
Yayın Tarihi: 17.09.2023 14:43:00

Ziraat Bankası yeni yapmış olduğu kampanya ile birlikte nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlara 10.000 dolar nakit kredi imkanı sağlamaktadır. güncel kur ile birlikte 269.930 TL olan bu Kredi kampanyasına katılacak olan kişilerin banka kredi şartlarına uygun olmaları durumunda 12 ay vadeli olarak işlemleri gerçekleştirilir ve bireysel kredi işlemleri onay almaları halinde kullanılır.

Acil paraya ihtiyacı olan kişiler ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa nakit ihtiyacı olması durumunda Ziraat Bankası şubelerine giderek işlemlerine hemen gerçekleştirebiliyor. 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak kredi kullanmak isteyen kişiler için sadece 50.000 TL'ye kadar kredi imkanı sağlayan Ziraat Bankası yeni yapmış olduğu kampanya ile birlikte 18 yaş üzerinde olan ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes için 10 bin dolar nakit kredi ödemesi vereceğini açıkladı.

Ziraat Bankası hesabınızın olması durumunda başvurularınızı gerçekleştirerek kredi işlemleri hemen aynı gün içinde yapılacak ve onaylanan bu krediler hesaplara yatırılmaktadır. en yakın banka şubesine giderek Kredi işlemlerinizi yapabilir kimliğinizle birlikte yüksek limitli Bu banka üzerinden de kredi kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası banka hesabınızın olması durumunda internet bankacılığını kullanarak da 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak Kredi almanız mümkün olmaktadır.

Ziraat Bankası tarafından başlatılan Bu kampanyada özellikle de dolar yatırımı yapmak isteyen vatandaşlar için alınan Kredi sonrasında dolar yatırımı kolay bir şekilde yapabilirsiniz.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR