Ziraat Bankası kartı olanlara 5 gün içinde karşılıksız 2500 TL ödeme

Ziraat Bankası kartı kullananlara müjde geldi. Kampanyaya katılarak 5 gün içinde karşılıksız 2.500 TL nakit ödeme alabilirsiniz.

Ziraat Bankası kartı olanlara 5 gün içinde karşılıksız 2500 TL ödeme
Yayın Tarihi: 17.08.2023 13:30:00

Ziraat Bankası müşterilerine kampanyaların ardı arkası kesilmiyor. Yepyeni bir Kampanyayı daha duyuran banka, Müşterilerine 2500 TL ödül parası dağıtıyor. Ziraat Bankası müşterileri başvuru şartı ile karşılıksız ve geri ödemesiz 2500 TL'ye Varan nakit destek alabiliyor. Kampanyaya katılım için tüm koşullar banka tarafından açıklandı. Ziraat Bankası ödül parası kampanyasının Tüm detayları haberimizde…

Ziraat Bankası kartı kullananlara yepyeni müjdeler gelmeye devam ediyor. En büyük kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu avantajların yanında ek para da vermeye başladı. Ziraat Bankası'nın banka kartını kullananlar tatil alışverişlerinde 2.500 TL'ye kadar ödül parası kazanma şansına sahip oluyor. Ziraat Bankası yeni kampanyasının detaylarını ve başvuru şartlarının web sitesi üzerinden açıkladı. Ziraat Bankası müşterisi olanlar bu yaz paraya para demeyecek. Üstelik harcadıkça kazanma imkanı da var. Ziraat Bankası 2500 TL ödül parası kampanyasının bütün detayları haberimizde…



ZİRAAT BANKASI KARTI KULLANANLARA BÜYÜK ÖDÜL


Cebimde Ziraat Bankası kartı olanlar için muhteşem kampanya geldi. Nakit paraya sıkışanlar hemen başvuru yaparak Ziraat Bankası'nın yeni kampanyasına katılabilir 2500 TL tutarındaki ödül parasını alabilir. Sadece banka kartı kullanıcılarına yönelik yepyeni bir kampanyaya imza atan Ziraat Bankası, başvuru şartlarını ve bu kampanyadan kimlerin yararlanabileceğini duyurdu. Bankanın internet sitesinden yapılan paylaşımda kampanyaya son katılım tarihi 30 Ağustos 2023 olarak açıklandı.



ZİRAAT BANKASI ÖDÜL KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI

Ziraat Bankası'nın yeni nakit ödülü kampanyasına katılmak isteyenler için bazı şartlar bulunuyor. Belli başlı koşulları yerine getirenler kampanyaya katılım göstererek Beril parasını alabiliyor. Kampanyaya katılmak için öncelikle Ziraat Bankası'nın mobil uygulaması üzerinden ya da sms ile katılım başvurusu yapmak gerekiyor. Konu ile ilgili tüm detaylı bilgileri bankanın resmi internet sitesinde bulabilir ve yeni kampanyaya katılarak harcamalarınızda kazanabilirsiniz.
Kampanya ile ilgili detaylar Ziraat Bankası'nın web sitesi üzerinde yer almaktadır. Son katılım tarihini kaçırmadan başvuru yapanlar 2500 TL'lik destek ödemesinden hemen yararlanabilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR