Ziraat Bankası "İkili Kredi" Tekrar Başladı, Hemde Limitler Yükseldi, 100.000 TL'ye kadar ödeme alın!

Ziraat Bankası "İkili Kredi" Tekrar Başladı, Hemde Limitler Yükseldi, 100.000 TL'ye kadar ödeme alın!

Ziraat Bankası "İkili Kredi" Tekrar Başladı, Hemde Limitler Yükseldi, 100.000 TL'ye kadar ödeme alın!
Yayın Tarihi: 16.03.2023 20:19:00

Ziraat Bankası üzerinden başlatılan yeni Kredi kampanyasında nakit kredi kullanacak olan vatandaşlara uygun faizlerle yeni ikili kredi kampanyası başladı. Ziraat Bankası ikili kredi kampanyası hem ihtiyaç kredisi hem de borç kapatma Kredisi olarak bireysel müşterileri verileceği açıklandı. 100.000 TL'ye kadar verilecek olan bu kredilerde şartlara uygun olan vatandaşlar Ziraat Bankası hesapları üzerinden başvurularını gerçekleştirmeleri halinde Kredi işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilecekler ve 36 ay vadeli 24 ay vadeli ve 12 ay vadeli Kredi paketlerinden bir tanesini seçerek ilk taksit ödemesinde de 90 gün erteleme yapabileceklerdir.

Ziraat Bankası tarafından başlatılan bu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen tüm vatandaşlar nakit kredi işlemlerini gerçekleştirmek istiyorlarsa banka müşterisi olması durumunda şubelere gitmeden internet bankacılığını kullanarak veya bankanın resmi internet sitesine girip buradan internet şubesine girerek de işlem yapabilmektedir. Ziraat Bankası üzerinden kredi başvurunuzu borç kapatma Kredisi olarak almak istiyorsanız Size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek kimliğinizle birlikte işlemlerinizi yapabilecek ve buralardan kredi kullanabileceksiniz.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar 100.000 TL kadar onay almaları durumunda 1.69 faiz oranları ile birlikte Kredi alabilecekler ve bu kredileri 24 ay vadeli olarak kullanılabileceklerdir. 50.000 TL'ye kadar olan kredilerde ise banka 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturmaktadır.

Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşların emekli olmaları durumunda ise emekli maaş hesapları aracılığı ile birlikte Kredi ödemeleri gerçekleştirilmektedir. Ziraat Bankası emekli maaşı hesabınız üzerinden maaş taşıma işlemleri sonrasında kredi başvurusu yapabilir ve bu bankadan dilediğiniz zaman ödeme alabilirsiniz. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR