Ziraat Bankası icralık olanlara hangi şartlarda kredi verileceğini açıkladı

Ziraat Bankası icralık olanlara kredi veriyor mu? Ziraat Bankası icralık olan müşterilere kredi vermesi için hangi şartları sunuyor? Bankalardan dolayı icralık ve avukatlık olan kişiler, nasıl kredi alabilirler?

Ziraat Bankası icralık olanlara hangi şartlarda kredi verileceğini açıkladı
Yayın Tarihi: 4.09.2020 21:44:00

Ziraat Bankası icralık olanlara kredi veriyor mu? Ziraat Bankası icralık olan müşterilere kredi vermesi için hangi şartları sunuyor? Bankalardan dolayı icralık ve avukatlık olan kişiler, nasıl kredi alabilirler? Bu soruların cevaplarını sizler için vereceğiz. Sizlerde icralık bir durumdaysanız, ziraat bankası üzerinden bazı şartlara uygun olmanız durumunda ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. İşte detaylar…

Bir bankadan kredi kullandınız ve bu krediyi ödemediyseniz, belirli zaman sonra banka sizi hukuk bürosuna devir edecektir. Bu kredi içinde geçerli, kredi kartı içinde geçerlidir. Borçlarınızı bir dönem değil toplamda 3 dönem yani 90 gün hiç ödemezseniz, kredi sicilinizin bozulacağını ve artık kara liste müşterisi olacağınızı söylemek istiyoruz. Bu durumda da icralık olanlar artık bankalardan hiçbir ürün kullanmamaya başlamıştır.


Ziraat Bankası icralık olanlara kredi imkanı sağlıyor mu, gibi sorular bu tarz müşterilerin cevaplarını aradığını sorulardır. Ziraat Bankası daha önce bankalardan dolayı icralık olan kişilere, kredi imkanı vermesi için, bu borçların kapanması gerektiğini söylemek istiyoruz. Genel olarak icralık olan borçlarınızı kapattığınızda, bankalar 5 yıl sonra kredi verirken, Ziraat Bankası emekli olan, devlet memuru olan ve bu bankadan maaş alan kişilere icralık borçları sonrasında ihtiyaç kredisi imkanı sağlayacaktır.

Ziraat Bankası İcralık Olan Borçlar İçin Kredi Başvurusu

İcrada olan kredi borçlarınız varsa ve bu kredi borçlarınızı henüz ödemediyseniz, bankadan kredi alamazsınız. Ama Varlıkta olan veya avukatta olan borçlarınızı ödediyseniz, borcu yoktur kağıtları ile birlikte Ziraat Bankası’na giderek hemen kredi başvurusu yapabilir, krediniz için onay alabilirsiniz.

Emekli olan kişilerin, emekli maaşlarını bu bankadan almaları gerekiyor. Ayrıca kredi alacak olan kişiler, borcu yoktur kağıtlarını da bankaya vermesi gerekmektedir. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler, eğer çalışıyorsa, çalışma durumu en az 6 aylık sigortası olması gerekmektedir. Yeni işe başlayanlar bu kredileri alamazlar.

Başvuru için sadece banka şubelerine gitmeniz gerekiyor. Tüm borçlarınızı ödedikten sonra banka size uygun faizlerle kredi imkanı sağlayacaktır. Uzaktan sms ile veya internet üzerinden yapacağınız kredi başvuruları, sicilinizin bozuk olması durumunda olumsuz olarak sonuçlanacaktır. Kredi aldığınızda dilerseniz bankadan kredi kartı başvurusu da yapabilirsiniz.

İcralık Olanlara Kredi Veren Diğer Bankalar

İcralık olan kişiler, Ziraat Bankası haricinde, aynı şartlara uygun olarak başka bankalardan da kredi başvurusu yapabilirler. Bu krediler, 60 ay vadeli olarak ve 3 ay ertelemeli verilmektedir. Ziraat Bankası gibi, Vakıfbank ve Halkbank kamu bankaları, Burgan Bank, Denizbank, Garanti BBVA ve İş Bankası gibi özel bankalar, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve Türkiye Finans gibi katılım bankaları sizlere bu şekilde kredi imkanı vermektedir.
Bu bankalarda sizin borçlarınızı kapatmanız durumunda ve borçlarınızı kapattığınıza dair belgeleri bankaya verdiğinizde işlemlere başlayacaklardır. Emekli olan kişilerin, bankalara emekli maaşlarını taşımadan kredi alamayacaklarını söylemek istiyoruz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR