Ziraat Bankası Hesap Sahipleri İçin 10.000 TL Kredi Fırsatı! Hesaplarınızı Kontrol Edin

Ziraat Bankası Hesap Sahipleri İçin 10.000 TL Kredi Fırsatı! Hesaplarınızı Kontrol Edin

Ziraat Bankası Hesap Sahipleri İçin 10.000 TL Kredi Fırsatı! Hesaplarınızı Kontrol Edin
Yayın Tarihi: 20.07.2023 09:38:00

Ziraat Bankası hesabı olan vatandaşlara müjdeli haber geldi! Banka, hesap sahiplerine 10.000 TL'ye kadar kredi fırsatı sunuyor. Ziraat Bankası'nın bu krediyi 36 ay vadeyle kullanıcılara sunarak, hesaplarına hızlıca para yatırmayı vaat ediyor.

Bu duyuru, banka hesabı olan ve nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşları sevindirdi. Şubat ayı sonuna kadar düşük faiz oranlarıyla kredi kullanmak isteyen vatandaşların, kredilerini hesaplarına yatırabilmek için başvuru yapması gerekiyor.

Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde de yer alan duyuru ile beraber, vatandaşların Ziraat Bankası hesapları olduğu takdirde, banka şubesine gitmeye gerek kalmadan tüm bankacılık işlemlerini ve kredi başvurularını gerçekleştirebileceği ifade edildi.

Peki, Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? Kamu bankası olan Ziraat Bankası, müşterilerine 36 ay vadeli kredi imkanı sağlayarak, vatandaşların yüzünü güldürüyor. Ziraat Bankası hesabı olan ve internet bankacılığı şifresi oluşturan müşteriler, hemen Ziraat Bankası'nın mobil uygulamasına girerek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler. Başvuruların onaylanması durumunda kredi tutarı hemen hesaplara aktarılıyor.

Ziraat Bankası'nın sunduğu bu krediler genellikle bireysel müşterilere yönelik. Emeklilik durumu veya sigortalı bir işte çalışıyor olma durumu da kredinin onaylanması için etkili oluyor. Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan müşteriler, banka kredi notu düşük olsa dahi ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyorlar.

Emeklilerin ihtiyaç kredisi başvurusunu tamamlamasının ardından, kredi sonucunu beş dakika içerisinde öğrenmeleri ve onaylanan kredi tutarının hemen hesaplarına aktarılması sağlanıyor. Acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişiler, Ziraat Bankası şubeleri, Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numarası veya bankanın resmi internet sitesi üzerinden kredi başvurusunda bulunabilir, faiz oranlarını öğrenebilir ve kredi hesaplaması yaparak aylık ne kadar ödeme yapacağını öğrenebilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR