Zemheri dizisi oyuncuları kimler olacak? Konusu ne Hangi kanalda yayınlanacak

Ay Yapım'ın hazırladığı Zemheri kod adlı yeni dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Hal böyle olunca Zemheri hangi kanalda ne zaman başlayacak? Oyuncuları kimler olacak? Konusu ne? çok merak ediliyor.Herkes bu sorulara yanıt ararken, biz de sizler için tüm bu detayları araştırdık bulduk.

Zemheri dizisi oyuncuları kimler olacak? Konusu ne Hangi kanalda yayınlanacak
Yayın Tarihi: 14.08.2019 14:07:00

2019-2020 sezonunda televizyon ekranlarında yayınlanması beklenen Zemheri adlı diziyi Ay Yapım hazırlıyor. Geçtiğimiz sezon yayınladığı Çarpışma, Ufak Tefek Cinayetler, Şahin Tepesi gibi dizilerinden umduğunu bulamayan yapım şirketi yeni sezon için oldukça sıkı çalışıyor. İşte bu dizilerden biri de Zemheri kod adıyla üzerinde çalışılan proje.

Henüz senaryo çalışmaları devam eden dizinin bir yandan da cast çalışmaları yürütülüyor. Ayça Ayşin Turan'ın başrolünde oynanacağı söylenen Zemheri dizisinin yönetmen koltuğunda ise deneyimli isim Hilal Saral oturacak.




Zemheri dizisinde Ayça Ayşin Turan'ın adı geçiyor

Son olarak Netflix'in Hakan Muhafız adlı Türk dizisinde yer alan ve tüm dünyayı kasıp kavuran Ayça Ayşin Turan eğer anlaşırlarsa Ay Yapım'ın Zemheri dizisinde karşımıza çıkacak.

Henüz kanalı ve konusu belli olmayan yeni dizinin Eylül ayında çekimlerinin başlaması bekleniyor. Diğer detayları sır gibi saklanan Zemheri ile ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR