Zalim İstanbul yeni sezon 9 Eylül Pazartesi günü başlıyor! Agah Karaçay'ın karanlık yüzü ortaya çıkacak

Kanal D'nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran iddialı dizisi Zalim İstanbul'un 2. sezon yayın tarihi belli oldu. Heyecan dolu sezonuna sayılı günler kalan Zalim İstanbul ne zaman başlıyor? Zalim İstanbul 2. sezonda neler değişecek çok merak ediliyor. İşte detaylar...

Zalim İstanbul yeni sezon 9 Eylül Pazartesi günü başlıyor! Agah Karaçay'ın karanlık yüzü ortaya çıkacak
Yayın Tarihi: 4.09.2019 17:00:00

Zalim İstanbul ne zaman başlıyor? sorusu her yerde aranırken beklenen tarih geldi. Kanal D'nin Avşar Film imzalı pazartesi dizisi Zalim istanbul 2. sezonuyla bomba gibi geri dönüyor. 9 Eylül pazartesi akşamı 10. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak olan dizide bomba gelişmeler olacağı da tanıtımlardan belli oldu. Hal böyle olunca Zalim İstanbul yeni sezonda ne değişecek? Nedim iyileşecek mi? çok merak edildi. Biz de sizler için tüm bu soruları araştırdık bulduk.

Başrollerini Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek gibi oyuncuları yer aldığı dizide Ozan Dolunay, Simay Barlas, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, Berker Güven ve İdris Nebi Taşkan gibi genç isimler de boy gösteriyor. 

Heyecan dolu senaryosuyla pazartesi akşamına bomba gibi düşen ve reyting listelerini alt eden Zalim İstanbul 9 Eylül pazartesi akşamı kaldığı yerden devam etmeye geliyor. Sezon finalinde Cemre'nin Nedim'i düğünden alıp kaçırmasıyla izleyicileri merakta bırakan dizinin yeni seoznunda işler daha da karışacak gibi görünüyor. 




ZALİM İSTANBUL 2. SEZONDA NELER DEĞİŞECEK?

Zalim İstanbul'un yayınlanan tanıtımlarından anladığımız kadarıyla Cemre ve Nedim, köşkten uzaklaşarak yeni bir hayata başlayacak. Ancak geride bıraktıkları Karaçay ailesinde adeta bir deprem olacak. Özellikle Cemre'nin Nedim'i kaçırmasına çok sinirlenen Agah Beyin karanlık yüzünü göreceğiz...

İlk zamanlar bu öfke, nefret içinde geçerken ilerleyen haftalarda da Nedim'in iyileşip Cemre ile birlikte köşke geri döneceğini göreceğiz. İşte dizi burda başlayacak. Çünkü Nedim çocukluğundan beri yaşadığı şeylerin intikamını almak için harekete geçecektir. 

Zalim İstanbul bomba gibi sezonuyla 9 Eylül Pazartesi'den itibaren yeni bölümleriyle her pazartesi Kanal D ekranlarında olacak. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR