Zalim İstanbul Şeniz ölecek mi? Mine Tugay diziden ayrılıyor mu

Kanal D'nin Avşar Film imzalı pazartesi dizisi Zalim İstanbul, dün akşam heyecan dolu 12. bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümün ardından hemen 13. bölüm fragmanında Şeniz'in çatıya çıkması ve intihara teşebbüs etmesi izleyenleri şaşırttı. Peki Zalim İstanbul Şeniz ölecek mi? Mine Tugay gidiyor mu?

Zalim İstanbul Şeniz ölecek mi? Mine Tugay diziden ayrılıyor mu
Yayın Tarihi: 24.09.2019 14:19:00

Zalim İstanbul Şeniz ölecek mi? Mine Tugay diziden ayrılıyor mu? her yerde aranmaya başladı. Kanal D'nin çok sevilen pazartesi dizisi Zalim İstanbul'un dün akşam yayınlanan son bölümün ardından 13. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Cenk'in başına buyruk hareket etmesi Şeniz'i üzerken, yaptıklarıyla başa çıkamayan Şeniz'in çatının kenarında intihara kalkışması herkesi korkuttu. Hal böyle olunca Zalim İstanbul Şeniz intihar mı ediyor? her yerde aranmaya başladı.

Yeni sezona oldukça iddialı başlayan Zalim İstanbul'da, Cemre'nin Nedim'i kaçırmasıyla her şey değişmiş ve Karaçay Köşkü'nün kapıları ebediyen hemşire hanıma kapanmıştı. Bundan çok memnun olan Şeniz ise oğlu Cenk'in Cemre ile münasebetine çok bozuluyordu.

Hatta 30 Eylül pazartesi akşamı yayınlanacak 13. bölümde Şeniz intihara teşebbüs edecek. Peki Şeniz'e ne olacak? 



ZALİM İSTANBUL ŞENİZ ÖLECEK Mİ?

Tanıtımda Cenk'in evinin balkonunun kenarında duran Şeniz, oğluna "Yıllar önce Nedim'e yaptığını bana yapıyorsun" diyerek aşağıya bakıyor. Oldukça kötü görünen Şeniz'i gören Cenk ise "Anneee" diye ağlıyor. 


Ancak dizi için bu denli önemli bir karakter olan Şeniz tabiki ölmeyecek. Hatta izleyicilerin de tahmin ettiği gibi bu büyük ihtimalle Cenk'in rüyası çıkacak.



MİNE TUGAY DİZİDEN ÇIKIYOR MU?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Şeniz ölmeyeceği için ona hayat veren Mine Tugay da dizide kalmaya devam edecek. Daha bir sürü entrikaya imza atan Şeniz gelecek bölümlerde neler yapacak izleyip göreceğiz...

Zalim İstanbul 13. bölümüyle 30 Eylül pazartesi saat 20:00'da Kanal D'de olacak...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR