Zalim İstanbul bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni sezon ne zaman başlayacak

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul bu akşam yayınlanacak mı? Zalim İstanbul dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak? Dizi severler, Zalim İstanbul dizisinin yeni sezonuna dair detayları araştırmaya başladı. Zalim İstanbul dizisi yeni sezon tarihi haberimizde sizlerle...

Zalim İstanbul bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni sezon ne zaman başlayacak
Yayın Tarihi: 2.09.2019 13:58:00

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim istanbul, yeni sezonuyla Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor! Dizi severler heyecanla Zalim İstanbul'un yeni sezonunu araştırmaya başladı. Dizi severler, Zalim İstanbul yeni sezon ne zaman başlayacak? Zalim İstanbul dizisi yeni sezonda neler olacak? Bu soruların yanıtını araştırmaya başladı.

Geçtiğimiz sezon büyük heyecanla izlenen Zalim İstanbul'un sezon finalinde, Cemre ve Nedim köşkü terk etmişti! Yeni sezonda neler olacak? Cemre'de hamiledir. Zalim İstanbul 2. sezon fragmanı da yayınlandı! Fragmanda bir kişi tekerlekli sandalyeden kalkar ve köşke gelir! Köşk ahalisi bu kişiyi karşılarında gördüklerinde şaşkınlık yaşarlar! 

Zalim İstanbul Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?


Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul'un yeni sezon fragmanı yayınlandı ancak yeni sezon başlangıç tarihi resmi olarak açıklanmadı. Yine de Zalim İstanbul'un yeni sezonuyla Eylül ayının 2. haftasında ekranlarda olması bekleniyor.

Zalim İstanbul 2 Eylül Bu Akşam var mı?



Kanal D'nin yayın akışında Zalim İstanbul yeni bölümü 2 Eylül Pazartesi günü için yer almıyor. Zalim İstanbul dizisinin 9 Eylül Pazartesi günü başlaması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR