Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Eylül Kanal D Son tanıtım

Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D ekranlarında reyting rekorları kıran Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı çıktı mı? Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı neler olacak. Zalim İstanbul son bölüm fragmanı büyük şok. Zalim İstanbul şarkılar damga vurduğu bölümde kim hangi şarkıyı söyle

Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Eylül Kanal D Son tanıtım
Yayın Tarihi: 23.09.2019 22:22:00

Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D ekranlarında reyting rekorları kıran Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı çıktı mı? Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı neler olacak. Zalim İstanbul son bölüm fragmanı büyük şok. Zalim İstanbul şarkılar damga vurduğu bölümde kim hangi şarkıyı söyledi.

Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

30 Eylül pazartesi günü yayınlanacak Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı izle. Kanal D ekranlarında rekorlar kıran Zalim İstanbul son bölümde neler olacak. Zalim İstanbul son bölüm fragmanı izle. Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı çıktı mı? Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanı ne olacak. 

Kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey ve İdris Beni Taşkan yer aldığı Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı neler olacak. Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı 30 eylül Kanal D tanıtımı çıktı mı?

Şeniz ve Agah yemekte


Yiğenini kurtaran ve oğlunu kurtarma amacında olan Agah, Şeniz'le yemeğe çıkar. Yemekte oğlundan bahsetmek istese de Agah karı koca yemeğin keyfini çıkartarak yoluna devam etmek isterken ŞEniz'den beklenmedik itiraf gelir. Bu itiraf sonrası Zalm İstanbul 13. bölüm adeta neler olacak sorusuyla yanıp tutuşturacak. 

Ceren Nedim'le barışmak istiyor

Ceren, Nedim'e bir daha yemek yedirmeyeceğini söyler. Ancak Ceren hiç de boş durmaz. Özel bir kıyafet giyerek Nedim'e en çok korktuğu sorulardan birini sordu. Cemre mi daha güzel Ceren mi daha güzel sorusu sordu. Bir erkek olarak bu sorunun cevabını Nedim'e sordu. Daha yakından bak diyerek Nedim'e kur yaptı. Ceren, Cemre mi güzel sorusu yanıtı için Nedim'i çok sıkıştırdı. Cevap Cemre gelince adeta yoldan çıktı ve kucağına oturdu. 

Zalim İstanbul son bölüm fragmanı



Zalim İstanbul son bölüm fragmanı Cemre'nin nerede olduğunu Nedim öğrenince ortalık yandı. Cemre aşk yuvasında diyerek Nedim'i hayattan soğutmayı başardı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR