Yüzleşme ne zaman başlayacak? Kanal D'de hangi gün yayınlanacak

Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi Yüzleşme'nin yayın tarihi belli oldu. Çekimleri tüm hızıyla devam eden Yüzleşme dizisi için heyecan dorukta. Peki Yüzleşme ne zaman başlayacak? Kanal D'de hangi gün yayınlanacak? İşte detaylar...

Yüzleşme ne zaman başlayacak? Kanal D'de hangi gün yayınlanacak
Yayın Tarihi: 21.02.2019 11:42:00

Başrollerini Engin Öztürk ve Hande Doğandemir'in paylaştığı Yüzleşme'nin yayın tarihi belli oldu. Peki Yüzleşme ne zaman başlayacak? Kanal D'de hangi gün yayınlanacak?

Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak'ın oturduğu, senaryosunu ise Altuğ Küçük'ün kaleme aldığı Yüzleşme dizisi Kanal D'de ekranlara gelecek. Peki Yüzleşme ne zaman başlayacak? Kanal D'de hangi gün yayınlanacak?

Kadrosunda Uğur Yücel, Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu, Mesut Akusta, Gözde Çığacı, Yeşim Gül, Cansu Dağdelen, Cihat Süvarioğlu, Gülsim Ali, Özge Akdeniz, Şerif Sezer ve Macit Koper gibi başarılı isimlerin yer aldığı Yüzleşme dizisinin yayın tarihi belli oldu. Peki Yüzleşme ne zaman başlayacak? Kanal D'de hangi gün yayınlanacak?




Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla bir hayli merak edilen Yüzleşme dizisi heyecanla bekleniyor. Peki Yüzleşme ne zaman başlayacak? Kanal D'de hangi gün yayınlanacak?

Hande Doğandemir kriminal drama türündeki Yüzleşme dizisinde ‘Masal’, Engin Öztürk de ona büyük aşkla bağlı ‘Ömer’ karakterine hayat verecek. Peki Yüzleşme ne zaman başlayacak? Kanal D'de hangi gün yayınlanacak?

Yüzleşme dizisinin konusu ise şöyle: Çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender Kasabası’nda geçen hikayede geçmişte yaşanan olaylar, sırlar teker teker gün yüzüne çıkarken kasabada artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Peki Yüzleşme ne zaman başlayacak? Kanal D'de hangi gün yayınlanacak?

Yüzleşme dizisi 5 Mart Salı akşamı ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR