Yüzleşme dizisinin yayın tarihi belli oldu! Salı akşamlarının kaderi değişecek

Kanal D'nin iddialı yeni dizisi Yüzleşme'nin yayın tarihi belli oldu. Halka'dan sonra salı akşamlarına bir yeni dizi daha geliyor. Yüzleşme 5 Mart Salı akşamı başlıyor...

Yüzleşme dizisinin yayın tarihi belli oldu! Salı akşamlarının kaderi değişecek
Yayın Tarihi: 20.02.2019 00:17:00

Kanal D'nin iddialı yeni dizisi Yüzleşme'nin yayın tarihi belli oldu. Yüzleşme 5 Mart Salı akşamı başlıyor. 

Başrollerini Engin Öztürk ve Hande Doğandemir'in paylaştığı Yüzleşme dizisinin kadrosunda Uğur Yücel, Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu, Mesut Akusta, Gözde Çığacı, Yeşim Gül, Cansu Dağdelen, Cihat Süvarioğlu, Gülsim Ali, Özge Akdeniz, Şerif Sezer ve Macit Koper gibi isimler de yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak'ın oturacağı Yüzleşme dizisinin senaryosunu ise Altuğ Küçük kaleme alıyor. Yüzleşme dizisinin yayın tarihi belli oldu. Yüzleşme 5 Mart Salı akşamı başlıyor. 

Hande Doğandemir kriminal drama türündeki Yüzleşme dizisinde ‘Masal’, Engin Öztürk de ona büyük aşkla bağlı ‘Ömer’ karakterine hayat verecek. 




Yüzleşme dizisinin yayın tarihi belli oldu

Salı akşamı ekranlara gelecek Yüzleşme dizisi, iddialı yapımlarla reyting yarışına girecek. Fox TV'de Kadın, ATV'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, TRT1'de Halka dizisiyle rekabet edecek olan Yüzleşme, 5 Mart Salı akşamından itibaren reyting mücadelesine dahil olacak.

Yüzleşme dizisinin konusu ise şöyle: Çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender Kasabası’nda geçen hikayede geçmişte yaşanan olaylar, sırlar teker teker gün yüzüne çıkarken kasabada artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Tanıtımlarıyla da bir hayli dikkat çeken Yüzleşme dizisinin 5 Mart Salı akşamı ekran yolculuğu başlayacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR