YKS 2019 TYT Fen Bilimleri Isı ve Genleşmesi sorusunun doğru cevabı ne?

2019 Üniversite sınavı YKS'nin ilk oturumu TYT tamamlandı. TYT'de öğrencilere Fen Bilimleri'nden de sorular soruldu. TYT Fen bilimleri Isı ve genleşmesi sorusunun doğru cevabı merak ediliyor. Fen Bilimleri Isı Genleşmesi sorusu ve doğru cevabı sizlerle...

YKS 2019 TYT  Fen Bilimleri Isı ve Genleşmesi sorusunun doğru cevabı ne?
Yayın Tarihi: 15.06.2019 14:00:00

2019 YKS üniversite sınavının ilk ayağı olan ilk oturumu TYT tamamlandı. Öğrenciler 15 Haziran Pazar günü sınava girdi ve sınav süresinin bitimiyle birlikte salonları artık tamamen boşalttı. TYT sınavında öğrencilere Türkçe, Temel Matematik, Sosyal bilimler ve Fen bilimleri soruları soruldu. 

Fen Bİlimleri TYT 2019 soruları arasında bir soru dikkatleri çekti. Isı ve Genleşmesi sorusunun cevabı sınava giren öğrenciler tarafından araştırılmaya ve aratılmaya başlandı. Fen Bİlimleri 2019 TYT Isı ve Genleşmesi sorusunun doğru cevabı neydi?

2019 TYT MATEMATİK SORULARININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...


2019 TYT SOSYAL BİLİMLER SORULARININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

TYT FEN BİLİMLERİ ISI VE GENLEŞMESİ SORUSU DOĞRU CEVABI

TYT 2019 Fen bilimleri sınavında Isı ve Genleşmesi sorusunun doğru cevabı 1-2-3 olacak. Şıklarda I-II-III 'ü işaretleyen adaylar doğru şıkkı işaretlemiş oldu. Fen Bilimleri sınav sorularına ulaştıklarımızı sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Yukarıdaki linklere tıklayarak diğer mat ve sosyal sorularına ulaşabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR