Yine Bana Kalasın filmi nerede çekildi? Oyuncuları ve Konusu

Bugün Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak Yine Bana Kalasın filmi, izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Film severler, Yine Bana Kalasın filmi nerede çekildi? Yine Bana Kalasın filminin oyuncu kadrosunda kimler var ve filmin konusu ne? Bu soruların yanıtını araştırıyor...

Yine Bana Kalasın filmi nerede çekildi? Oyuncuları ve Konusu
Yayın Tarihi: 22.08.2019 13:46:00

2007 yılında yayınlanan "Yine Bana Kalasın" filmi, televizyonda yayınlanmaya devam ediyor. Yine BAna Kalasın filmi, bu akşam da Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Film severler, Yine Bana Kalasın filmi nerede çekildi? Yine Bana Kalasın filmi oyuncuları ve konusu ne? Bu soruların yanıtını araştırıyor.

Genel yönetmeni Zeynep Tor, Erhan Baytimur yönetmenliğinde hazırlanan Yine Bana Kalasın filminin senaryosunu Hayriye Ersöz yazdı. Filmin müzikleri ise Avni Uygun tarafından yapıldı. Gerçek hayattan güzel bir hikaye sunan Yine Bana Kalasın filmi izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı.

Yine Bana Kalasın Filmi Oyuncuları Kimler?

Bu akşam Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak Yine Bana Kalasın filminin oyuncu kadrosunda Baran Ayhan, Nazlı Kar, Murat Divitçioğlu, Aslıhan Güner, Nebi Yıldız, Cetin Altay gibi isimler yer alıyor.

Yine Bana Kalasın Filmi Nerede Çekildi?


Yine Bana Kalasın filminin nerede çekildiğine dair bir bilgi ne yazıkki bulunmuyor.

Yine Bana Kalasın Filminin Konusu ne?

Kasabada çok yakışıklı ve bir o kadarda çapkın olan Cihan, kasabanın bütün genç kızları tarafından beğenilmektedir. Öte yandan Menekşe adında alımlı, güzel ve namuslu güzel bir kız da köyün çiçeğidir. Cihan bir gün Menekşe ile tanışır ve ona aşık olur! Cihan'ın babası Hamit, oğlunun çapkınlıklarına bir dur demenin zamanı geldiğini hisseder ve oğlunu evlendirmeye karar verir. 

Cihan ise babasına, sevdiği kızla evlenmek istediğini söyler ve Menekşe'ye evlenme teklif eder. Hamit bey, oğlunun başka bir kızla evlenmesini istemektedir. Menekşe, Cihan'ın ailesi tarafından istenmemektedir. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR