Yeni Yılda Jotun’dan Evleri Renklendiren Yeni Uygulama: Jotun ColourDesign

Yeni yılda evlerde değişiklik yapmak istiyorsanız Jotun'un, yeni uygulaması ColourDesign ile eviniz için en uygun rengi kolayca bulabilirsiniz.

Yeni Yılda Jotun’dan Evleri Renklendiren Yeni Uygulama: Jotun ColourDesign
Yayın Tarihi: 19.12.2017 16:41:00

Jotun, ColourDesign uygulaması ile Jotun’un en güncel renk koleksiyonları ve renk trendlerinden ilham alabilir, ister Jotun’un trend görsellerini, isterseniz evinizin fotoğraflarını kolayca renklendirebilirsiniz.

Renkler mekânın özelliklerine göre farklı etkilere sahip. Üstelik beğenilen rengin mekânın dekorasyonuna olan uyumu da çok önemli. Uygulamada beğendiğiniz rengi isterseniz Jotun’un trend görsellerinde, isterseniz kendi evinizde deneyebilirsiniz. Jotun ColourDesign uygulamasında odanızın fotoğrafını çekebilir, evinizi renklendirmeye başlayabilirsiniz.


Evimizi yeniden renklendirirken, renk kadar ürün seçimi de çok önemli. Jotun’un yeni uygulaması ColourDesign ile ihtiyacınıza en uygun ürünü de hızlıca seçebilir, boyanacak alanı hesaplayarak gerekli boya miktarını belirleyebilirsiniz.


Renge ve ürüne karar verdikten sonra oluşturacağınız alışveriş listenizi size en yakın Jotun mağazası ile paylaşabilirsiniz.

Dilerseniz, ColourDesign uygulaması ile renklendirilen mekanları “Projelerim” kısmına kaydedebilirsiniz ya da beğendiğiniz renk, ürün ve fotoğrafları “Favorilerim” altında toplayabilirsiniz.

Tüm seçimlerinizi sosyal medya üzerinden arkadaşlarınız ve aileniz paylaşmanız da mümkün.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR