Yeni Parti Kuracağı İddia Edilen Ali Babacan'a Suç Duyurusunda Bulunuldu!

Kısa süre içinde yeni parti kuracağı iddia edilen eski bakanlardan Ali Babacan'a suç duyurusu! Oda TV'nin duyurduğu habere göre eski Hazine çalışanı, Ali Babacan hakkında suç duyurusunda bulundu. Ali Babacan'a "FETÖ'ye bilerek ve isteyerek yardım etme" gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu!

Yeni Parti Kuracağı İddia Edilen Ali Babacan'a Suç Duyurusunda Bulunuldu!
Yayın Tarihi: 3.07.2019 00:12:00

Kısa süre içerisinde Abdullah Gül ile birlikte yeni parti kuracağı iddia edilen Ali Babacan hakkında, eski Hazine çalışanı bir kişi, "Fetö terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etme" gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Odatv'nin haberine göre eski Hazine Çalışanı Ali Çevik, Babacan için suç duyurusunda bulundu.

Ali Babacan'ın geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek bir raporla mevcut sisteme ve hükümete yönelik eleştirilerini açıkça ifade ettiği konuşuluyordu. Erdoğan'ın da Ali Babacan'a "güçlü" bir Cumhurbaşkanı Yardımcılığı önerdiği ve "Ne yapacaksan burda yap." dediği ancak Ali Babacan'ın bu teklifi reddedip yeni bir siyasi girişimde bulunmaya kararlı olduğunun gözlendiği açıklanmıştı. Hande Fırat'ta köşe yazısında Ali Babacan'ın kararlı olduğunu teyit etmişti.

ALİ BABACAN'A "FETÖ"DEN SUÇ DUYURUSU

Ali Babacan için eski Hazine çalışanı Ali Çevik, Babacan'a Başkan yardımcılığı önerildiği için rahatsızlık duyduğunu ifade ederek suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Ali Babacan'dan konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR