Yemin 2. sezon ne zaman? Yemin 71. bölüm ne zaman başlayacak

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 2. sezonu ne zaman başlayacak? Yemin 71. bölüm ne zaman yayınlanacak? Yemin dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yemin dizisiyle ilgili detayları sizler için hazırladık...

Yemin 2. sezon ne zaman? Yemin 71. bölüm ne zaman başlayacak
Yayın Tarihi: 6.06.2019 22:59:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yemin, 1. sezonunun tamamlanmasının ardından ara verdi. Yemin dizisinin izleyicileri Yemin 2. sezon ne zaman başlayacak? Yemin 71. bölüm ne zaman yayınlanacak? Yemin 70. bölümde neler oldu? Sorularının yanıtını arıyor. Haftalık diziler arasında rekabet etmeyi başaran Yemin dizisi, Kanal 7 ekranlarında yayın hayatını sürdürecek. 

Yemin dizisinin 2. sezonu ne zaman başlayacak sorunun cevabı belli oldu mu? Kanal 7'den Yemin dizisiyle ilgili açıklama geldi mi? 31 Mayıs tarihinde 70. bölümüyle sezon arasına giden Yemin dizisinin geleceği netleşti. 

YEMİN DİZİSİ 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 71. BÖLÜM DETAYLARI...


Yemin dizisinin 70. bölümü 31 Mayıs tarihinde yayınlandı ve Yemin dizisi sezon finali yaptı. Yemin dizisinin 2. sezonda da Kanal 7 ekranlarında yayın hayatını sürdüreceği kesinleşti. 

Kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Gül Arcan Gürses, Sıla Türkoğlu, Yağmur Akdağ gibi oyuncuları bulunduran Yemin dizisi ilk sezonundaki başarılı reytinglerle tutunmayı başardı.

Yemin dizisinin 2. sezonunun ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Yemin dizisi 71. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR