Yemin 2. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezonda neler olacak

Kanal 7'nin geçen sezon fırtınalar estiren günlük dizisi Yemin'in yeni sezonuna sayılı günler kaldı. Çekimleri tüm hızıyla devam eden sabırsız izleyicileri ise Yemin 2. sezon ne zaman başlayacak? diye her yerde aramaya devam ediyor. Biz de sizleri bu konuda aydınlatmak istedik. İşte detaylar...

Yemin 2. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezonda neler olacak
Yayın Tarihi: 10.08.2019 12:57:00

Kanal 7'nin Karamel Yapım imzalı günlük dizisi Yemin, geçtiğimiz sezonun ortasında başlamasına rağmen adeta furya yarattı. Hafta içi her gün 19.00'da ekranlara gelen dizinin reytingleri o kadar başarılı geldi ki haftalık dizilerle yarışmaya başladı. Hal böyle olunca dizinin yazın düşüşe geçmesini istemeyen Kanal 7 dizinin sezon finali yapmasına karar verdi. Böylece Yemin dizisi de diğerleri gibi 71. bölümüyle sezon finali yaptı. 



Uzun bir süre yaz tatili yapan Yemin ekibi yeni sezon için de oyuncu anlaşmaları ve Kanal 7 ile olan sözleşmesini güncelleyince dizi için hazırlıklar başladı. Çekimleri de Ağustos başı başlayan diziden görüntüler geldikçe izleyenler heyecanlanmaya başladı. Her yerde Yemin ne zaman başlayacak diye aramaya başlayan fanların diğer merak ettiği detay ise Yemin 2. sezonda neler olacak? oldu. Biz de sizler için bu detayları derledik.




YEMİN YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimleri 2 Ağustos'tan bu yana hızla devam eden Yemin dizisinin hazırlıkları Eylül ayının ilk haftasına kadar aralıksız devam edecek. sezon başlayana kadar 20 kadar stok bölüm çekmek isteyen ekip bu konuda titiz davranıyor. 9 yada 16 eylül tarihinde başlaması beklenen Yemin 2. sezonda sevindiren diğer detay ise başrol oyuncuları Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin anlaşmalarını yenilemesi oldu.



YEMİN 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Henüz net bir detay gelmese de Emir'in kendini aldattığını düşünen Reyhan yemininin ortaya çıkmasıyla ondan boşanma kararı alacak ve bu süreçte köyüne dönecek. Ona haksızlık yaptığını anlayan ve kendini aklamaya çalışan Emir ise Reyhan'ı geri kazanmak için canını dişine takacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR