Yemekteyiz yarışmacısı Muaz Yıldırım kaç puan aldı? 26 Haziran Yemekteyiz Muaz Yıldırım kimdir?

TV8 ekranlarında Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla yayınlanan Yemekteyiz yarışmasının bu günkü 26 Haziran Çarşamba bölümünde yarışmacı Muaz Yıldırım yarışıyor. Muaz Yıldırım ev sahibi olarak hünerlerini sergiliyor. Muaz Yıldırım kimdir yarışmada kaç puan aldı?

Yemekteyiz yarışmacısı Muaz Yıldırım kaç puan aldı? 26 Haziran Yemekteyiz Muaz Yıldırım kimdir?
Yayın Tarihi: 26.06.2019 16:52:00

TV8 ekranlarının sevilen lezzet yarışması Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarından biri olan Muaz Yıldırım, 26 Haziran Çarşamba gününün yarışmacısı oldu. Bugün Muaz Yıldırım, Yemekteyiz'de hünerlerini sergileyip menüsünü hazırlayacak ve diğer yarışmacılara kendini beğendirmeye çalışacak. İzleyiciler Muaz Yıldırım kimdir, Yemekteyiz Muaz Yıldırım gününde kaç puan aldı? Sorularının yanıtını araştırmaya başladı.

24 Haziran Pazartesi günü Hava Hanım'ın ev sahipliğinde başlayan Yemekteyiz yeni haftasında sıra Muaz Yıldırım'da! Muaz Yıldırım, sivri dili ve her kavgaya giren karakteriyle izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Özellikle kadın yarışmacılar, Muaz beyle sürekli tartışma içerisinde! 

YEMEKTEYİZ MUAZ YILDIRIM TROLL HAREKETİ GÜLDÜRDÜ! 




Birbirinden farklı karakterde 5 yarışmacının yarıştığı yeni haftada kim kazanacak? Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Yemekteyiz yarışmasının yeni yarışmacısı Muaz Yıldırım'da çok araştırılıyor.

YEMEKTEYİZ YARIŞMACISI MUAZ YILDIRIM KİMDİR?

Yemekteyiz'in bu haftaki yeni yarışmacısı Muaz Yıldırım, 33 yaşında ve aslen Muşlu. Animatörlük yapan Muaz Yıldırım sivri diliyle sık sık tartışmaların içerisinde yer alıyor. Yarışmacılar da Muaz Yıldırım'la sık sık polemik yaşıyor.

Yemekteyiz 26 Haziran Çarşamba günü Muaz Yıldırım, kendi evinde misafirlerini ağırlayacak ve hazırladığı menü çerçevesinde hünerlerini sergileyip puanları toplamaya çalışacak. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR