Yemekteyiz Müzeyyen Eser Altaç Kimdir? Kaç yaşında ve Nereli

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Seda Sayan'la Yemekteyiz'in yeni yarışmacısı Müzeyyen Eser Altaç oldu. Yemekteyiz yarışmacısı Müzeyyen Eser Altaç araştırılmaya başlandı. 9-13 Eylül yarışmacıları arasında yer alan Müzeyyen Eser Altaç dikkatleri çeken isim oldu. Detayları sizler için hazırladık...

Yemekteyiz Müzeyyen Eser Altaç Kimdir? Kaç yaşında ve Nereli
Yayın Tarihi: 9.09.2019 16:22:00

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Yemekteyiz, Seda Sayan'ın sunumuyla yeni haftada da ekranlarda olacak. Yemekteyiz'in 9-13 Eylül yeni yarışmacıları da belli oldu! Yemekteyiz'de bu hafta Müzeyyen Eser Altaç da yarışacak. Peki Müzeyyen Eser Altaç kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Mesleği ne? Bu soruların yanıtını hazırladık.

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olan Yemekteyiz, yeni sezonda da bomba gibi devam ediyor. Onur Büyüktopçu'nun ayrılıp yerine Seda Sayan'ın sunucu olarak dahil olduğu Yemekteyiz'de yeni hafta yarışmacıları belli oldu! Bu haftada gerilim, rekabet ve heyecan çok yüksek olacak! Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarından Müzeyyen Eser Altaç'ı sizler için hazırladık.

Yemekteyiz Müzeyyen Eser Altaç Kimdir? Kaç yaşında ve Nereli

Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarından Müzeyyen Eser Altaç, 43 yaşında. Aslen Ispartalı olan Müzeyyen Hanım, Yemekteyiz yarışmasının en iddialı isimlerinden birisi. Kendisi şuanda İstanbul'da yaşıyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR