Yemekteyiz Enis Andaç kimdir? Kaç yaşında Ne iş yapıyor

Tv8 ekranlarının yıllardır ekranlara gelen yarışması Yemekteyiz'de yepyeni bir hafta başladı. Her hafta iddialı 5 kişinin maharetlerini sergilediği Yemekteyiz 9-13 Eylül haftasında yarışacak isimler belli oldu. Hal böyle olunca 9 Eylül Pazartesi gününün ev sahibi Enis Andaç kimdir? çok merak edildi.

Yemekteyiz Enis Andaç kimdir? Kaç yaşında Ne iş yapıyor
Yayın Tarihi: 9.09.2019 16:25:00

Yeni sezonda Seda Sayan ile Yemekteyiz adıyla ve Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonun 4. haftasında oldukça iddialı yarışmacıların yer aldığı Yemekteyiz'in 9-13 Eylül haftasında yarışacak isimler belli oldu. Hal böyle olunca ilk günün ev sahibi Yemekteyiz Enis Andaç kimdir? çok merak edildi. 

YEMEKTEYİZ ENİS ANDAÇ KİMDİR?

Yemekteyiz 9 eylül pazartesi gününün ev sahibi Enis Andaç, aslen Amasyalı ancak İstanbul'da yaşıyor. Ses sanatçısı olan Enis bey 40 yaşında fakat nazar değdiğine inandığı için yaşını söylemeyi sevmiyor. 

Her gece sahne alan Enis Andaç, dünya mutfağını çok iyi bildiğini iddia ediyor ve yemek yapmak en büyük hobisi. 




YEMEKTEYİZ'E ENİS ANDAÇ TEPKİSİ!

Ancak Yemekteyiz'in takipçileri, 9 Eylül pazartesi günü Enis Andaç'ın yarışmada olmasına tepki gösterdi. Sosyal medyadan tepkilerini dile getiren izleyiciler, Enis Andaç'ın daha önce birçok programa katıldığını söylerken, "Bizim aklımızla dalga mı geçiyorsunuz" diyerek çok kızdılar.

ENİS ANDAÇ DAHA ÖNCE HANGİ PROGRAMLARA KATILDI?

Daha önce yine Tv8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasına katılan Enis Andaç, daha önce de Esra Erol'un izdivaç programında şarkı söylemişti. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR