Yemekteyiz bu hafta kim kazandı? 7 Haziran Cuma yemekteyiz Birincisi kim?

Yemekteyiz her hafta olduğu gibi bu hafta da çok çekişmeli günlere sahne oldu! Yemekteyiz 7 Haziran cuma günü birincisi kim oldu, yemekteyiz bu hafta kim kazandı? Yemekteyiz yarışmacılarından bu hafta kim birinci olarak ödülün sahibi oldu?

Yemekteyiz bu hafta kim kazandı? 7 Haziran Cuma yemekteyiz Birincisi kim?
Yayın Tarihi: 7.06.2019 19:24:00

TV8 ekranlarında ünlü oyuncu ve beğenilen sevilen isim Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla yayınlanan Yemekteyiz yarışması, bu hafta da birbirinden çekişmeli anlara sahne olarak izleyiciyi ekrana kilitledi. Hafta başından bu yana her bir yarışmacının mutfakta hünerlerini sergilediği yarışmada 10 bin liranın sahibi kim oldu? 

Yemekteyiz de haftanın birincisi kim oldu? Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü tüm yarışmacılar hünerlerini sergileyerek hafta sonuna kadar geldi. Haftanın son gününde Cuma günü son yarışmacı da hünerlerini sergileyerek yemeklerini misafirlerine sundu.

YEMEKTEYİZ 7 HAZİRAN CUMA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU, KİM KAZANDI?


Yemekteyiz de bu haftanın kazanan ismi 32 puanla Ahmet bey oldu. Onur Büyüktopçu'nun verdiği 10 puanla 32 puana ulaşan Ahmet bey 7 Haziran Cuma gününün kazanan ismi olarak 10 bin TL'lik ödülün sahibi oldu.

YEMEKTEYİZ HAFTANIN PUAN DURUMU

Gülistan Hanım 19 puan, Belgin Hanım 21 puan, Merve Hanım 25 puan, Esra Hanım 29 puan ve Ahmet bey de 32 puan topladı. 

Haftanın kazananı 32 puanla Ahmet bey oldu. Gülistan Hanım'ın 19 puanda kalması ise kendisini çok şaşırttı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR