Yemekteyiz 7 Haziran Cuma kim kazandı? Haftanın birincisi kim oldu?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Yemekteyiz de bu hafta kim birinci oldu? Yemekteyiz 7 Haziran Cuma günü haftanın birincisi kim oldu, kim kazandı? Yemekteyiz'de bu hafta yarışmacılar kaç puan aldı, kim kazandı?

Yemekteyiz 7 Haziran Cuma kim kazandı? Haftanın birincisi kim oldu?
Yayın Tarihi: 6.06.2019 22:49:00

TV8 ekranlarında Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelmeye devam eden Yemekteyiz yarışması tüm hızıyla sürüyor. Bu hafta da Yemekteyiz yarışmasının birincisi belli oluyor. Yemekteyiz izleyicileri 7 Haziran Cuma kim kazandı? Bu hafta en çok puanı hangi yarışmacı aldı, Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Sorularını sormaya başladı.

Yemekteyiz de bu hafta heyecanı 3 Haziran Pazartesi arefe gününden başladı. Ramazan bayramı boyunca bayram sevinciyle birlikte yayınlanmaya devam eden yarışmada bu haftanın yarışmacıları dikkat çekmeyi başardı. Tüm yarışmacılar da kendi günlerinde hünerlerini mutfakta sergileyip, rakiplerine en güzel yemekleri sunmaya çalıştı. 

YEMEKTEYİZ BU HAFTANIN YARIŞMACILARI KİMLER?


Yemekteyiz'de bu hafta Esra Sertkaya, Belgin Esenyurt, Merve Taşkıran, Gülistan Aslan ve Ahmet Çekirdekçi yarışıyor. 

Yemekteyiz 6 Haziran Perşembe günü Gülistan Arslan'ın ev sahipliğinde geçirildi. Yemekteyiz de 7 Haziran Cuma günü de Ahmet Çekirdekçi ev sahipliği yapacak ve haftanın birincisi belli olacak. Şuan henüz Yemekteyiz de haftanın birincisi belli olmadı. 

Yemekteyiz haftanın birincisi 7 Haziran Cuma günü akşamüstü saat 16.00 da başlayan yeni bölümle belli olacak. Yemekteyiz de 7 haziran Cuma kazanan isim yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşılacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR