Yemekteyiz 10-14 Haziran Yarışmacıları kimler? Yemekteyiz bu hafta var mı

Yemekteyiz, yeni bölümleriyle TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Yemekteyiz 10-14 Haziran yarışmacıları kimler, belli oldu mu? Yemekteyiz yeni bölümleriyle yeni hafta da var mı? Yemekteyiz'in bu haftasının yarışmacıları kimlerdir, biyografileri. Sizler için araştırdık...

Yemekteyiz 10-14 Haziran Yarışmacıları kimler? Yemekteyiz bu hafta var mı
Yayın Tarihi: 8.06.2019 16:24:00

TV8 ekranlarında Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla yayınlanan Yemekteyiz'de yeni haftanın yarışmacıları belli oldu mu? Yemekteyiz yarışmasının izleyicileri 10-14 Haziran Yemekteyiz yarışmacılarını araştırıyor. Mutfakta hünerlerin sergilendiği zaman zaman da seslerin yükseldiği Yemek yarışması Yemekteyiz de bu hafta da heyecan dolu rekabetin yüksek olduğu bir hafta bizleri bekliyor.

Lezzetli yemeklerin birbiriyle yarıştığı yarışmada heyecan her bölümde tavan yapıyor. Tatlı-sert atışmaların ve hatta kavgaların yükseldiği Yemekteyiz yarışması izleyici tarafından çok izleniyor ve beğeniliyor. Onur Büyüktopçu'nun eşsiz sunumuyla TV8 ekranlarında yayın hayatını sürdüren Yemekteyiz'in bu haftaki bölümleri de olay olacak.

Yemekteyiz'de geçtiğimiz haftanın galibi Ahmet Bey olmuştu. Yemekteyiz de 7 Haziran Cuma gününün kazanan ismi 32 puanla Ahmet bey oldu. Onur Büyüktopçu'nun verdiği 10 puanla 32 puana ulaşan Ahmet bey 7 Haziran Cuma gününün kazanan ismi olarak 10 bin TL'lik ödülün sahibi oldu.


YEMEKTEYİZ GEÇEN HAFTANIN PUAN DURUMU

Gülistan Hanım 19 puan, Belgin Hanım 21 puan, Merve Hanım 25 puan, Esra Hanım 29 puan ve Ahmet bey de 32 puan topladı.  Yemekteyiz de geçtiğimiz haftanın galibi olan Ahmet Bey, ayrıca 10 bin liralık ödülün sahibi olmuştu.

Yemekteyiz 10-14 Haziran yarışmacıları daha henüz belli olmadı. TV8 yayın akışında Yemekteyiz 10-14 Haziran tarihleri arasında yer alıyor,  yani yarışma 10-14 Haziran hafta içinde yayınlanmaya devam edecek. Yarışmacılar belli oldukça sizlerle bu sayfadan paylaşacağız. 

Yemekteyiz hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 16.00 da yayınlanmaya devam ediyor. Yemekteyiz 10 Haziran Pazartesi yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sizlerle olacak...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR