Yasmin Erbil yürekleri hoplattı! Yasmin Erbil kaç yaşında

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil yürek hoplattı! İnstagram hesabından paylaşımlar yapan Yasmin Erbil bikinili pozuyla takipçilerinin nefesini kesti! Yasmin Erbil'in olay pozları sizler için hazırladık...

Yasmin Erbil yürekleri hoplattı! Yasmin Erbil kaç yaşında
Yayın Tarihi: 28.05.2019 14:33:00

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in genç kızı Yasmin Erbil yürek hoplattı! Magazin programlarında sunuculuk yapan seksi güzel, instagram hesabından paylaştığı story ve paylaşımlarla takipçilerinin beğenisini kazanmayı başarıyor! Son olarak Yasmin Erbil, kısa süre önce paylaştığı bikinili tatil pozuyla nefes kesti!

Hastanede tedavi altında tutulan ve tüm Türkiye'yi korkutan Mehmet Ali Erbil'in sosyetik güzel genç kızı Yasmin Erbil, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyordu. Yasmin Erbil, şimdi de yazın gelmesiyle bikini sezonunu açtı. "By the pool⛱⛱" notuyla bikinili poz verip instagram hesabından paylaşan Yasmin Erbil'e beğeni yağdı. 

YASMİN ERBİL KAÇ YAŞINDA, KİMDİR?

Yasmin Erbil, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in ikinci evliliğini yaptığı ünlü oyuncu Nergis Kumbasar’dan 2 Aralık 1995 tarihinde, İstanbul’da dünyaya gelen küçük kızıdır. Yasmin Erbil, anne ve babasının izinden ilerleyerek Reklam yüzü ve oyunculuk kariyeri doğrultusunda ilerlemektedir. Şimdi de bir magazin programında sunuculuk yapmaktadır.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR