Yasak Elma'da Ender diğer adının şeytan olduğunu bir kez daha kanıtladı

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Yasak Elma dün akşam 33. bölümüyle ekranlara geldi. Ender'le ortaklığını bitirmek için çabalayan Alihan ne yazık ki istediğini alamadı. Fakat Ender öyle bir oyun oynadı ki diğer adının şeytan olduğunu bir kez daha kanıtladı. İşte detaylar...

Yasak Elma'da Ender diğer adının şeytan olduğunu bir kez daha kanıtladı
Yayın Tarihi: 19.02.2019 14:14:00

Başrollerini Onur Tuna, Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece ve Sevda Erginci'nin paylaştığı Yasak Elma dün akşam 33. bölümüyle ekranlara geldi.

Ancak Yasak Elma 33. bölümde öyle şeyler yaşandı ki kimse olayların hızına yetişemedi. Ender Alihan'a öyle bir oyun oynadı ki diğer adının şeytan olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Böylece Yasak Elma 33. bölümde Alihan'ın Ender'den kurtulamayacağı apaçık anlaşılmış oldu.



Haftalar önce Alihan'la ortaklık anlaşması yapan Ender, onunla evlenmiş ve bir nebze olsun rahatlamıştı. Bu arada Alihan'ı kendine yakın tutmaya çalışan Ender, pek başarılı olamamıştı.

Ancak Yasak. Elma 33. bölümde beklenmeyen gelişmeler yaşandı. Halit'le arasındaki buzları eriten Alihan, Ender'e ortaklığın bittiğini, boşanacaklarını söyledi. Bunu hazmedemeyen Ender ise kendisi için çıkar yol bulmaya çalışıyordu.


Boşanma davası için imza atmaya giden Ender, Alihan'a hiç beklemediği bir kazık attı ve sözleşmeyi imzalamadı. Alihan'dan boşanmayacağını söyleyen Ender, bu evlilikten vazgeçmeyeceğini de üzerine basa basa söyledi.

Bunları duyup deliren Alihan ise kendi kuyusunu kazdı. Zeynep'i kaybetmenin acısıyla içmeye giden Alihan kör kütük sarhoş oldu. Hal böyle olunca Hakan da onu eve götürdü. Sızan Alihan'ı Ender'le yatıran Hakan kendi evine gitti. İşte o andan sonra olanlar oldu.



Alihan'ın sarhoşluğundan faydalanan Ender ise, Zeynep diye sayıklayan Alihan'a hayatının oyununu oynadı. Ertesi sabah yanında Ender'le uyanan Alihan büyük bir şok yaşarken Ender, diğer adının şeytan olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Bundan sonra neler olacağını, Alihan'ın Ender'den kurtulup kurtulamayacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...

İşte Ender'in Alihan'a meydan okuduğu o sahne:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR