Yasak Elma'da Alihan kendi etti kendi buldu! Artık sittin sene Ender'den kurtulamaz

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Yasak Elma son olarak 33. bölümüyle ekranlara geldi. Halit'le barışan Alihan, Ender'le olan evliliğinden kurtulmak için düğmeye bastı. Ancak işler Alihan'ın istediği gibi olmadı. İşte detaylar...

Yasak Elma'da Alihan kendi etti kendi buldu! Artık sittin sene Ender'den kurtulamaz
Yayın Tarihi: 21.02.2019 13:33:00

Başrollerini Onur Tuna, Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece ve Sevda Erginci'nin paylaştığı Yasak Elma son olarak 33. bölümüyle ekranlara geldi. 

Yasak Elma 33. bölümde Halit'le barışan Alihan, Ender'le olan evliliğinden kurtulmak için düğmeye bastı. Ancak hiçbir şey Alihan'ın istediği gibi olmadı. İzleyenler bu duruma çok kızsa da "Alihan kendi etti kendi buldu" yorumunu yapıp yine Alihan'a kızdılar. 

Yasak Elma 33. bölümde Alihan'a bir kez daha sinirlenen izleyiciler, Alihan'ın baştan beri hata yaptığını, Ender'le el sıkışmasının çok yanlış olduğunu böylece anlamış oldu. Peki ne oldu da Alihan bu hale geldi? İşte detaylar...



Yasak Elma 33. bölümde Halit'le barışan Alihan, bir an evvel Ender'den kurtulmak için harekete geçti. Fakat Alihan nerden tutsa elinde kaldı. Alihan'la boşanmayı kabul etmeyen Ender, Alihan'ın Zeynep'i tamamen kaybetmesine sebep oldu.

Zeynep'i kaybettiği için yıkılan Alihan'a ise izleyen herkes "Alihan kendi etti kendi buldu" diyerek çok kızdı. Kendini içkiye veren Alihan ise eve döndüğünde kör kütük sarhoştu. Bunu fırsat bilen Ender ise tabi ki bu fırsatı kaçırmadı ve Alihan'ın yatağına girdi.




Ender ve Alihan arasında Yasak Elma 33. bölümde bir şey oldu mu henüz bilmiyoruz ama Ender'in elindeki bu kozla her şeyin daha da kötüye gideceği anlaşılmış oldu.

Alihan'ın bile isteye bu yola girdiğini düşünen izleyiciler ise Ender'in bunu yapacağını tahmin ettiklerini sosyal medyadan dile getirdiler. Hatta Ender'in Alihan'dan ayrılmamak için hamilelik yalanı ortaya atacağını düşünen izleyiciler, Alihan'ın sittin sene Ender'den kurtulamayacağını düşünüyor.

Alihan'ın artık Ender'den kurtulamayacağını anlayan izleyiciler ise bu aşk üçgeninde sadece Zeynep'e üzülüyor.

Yasak Elma 34. bölümüyle 25 Şubat Pazartesi Fox TV ekranlarında olacak...

İşte Alihan'ın Ender'le uyandığı o sahne:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR