Yasak Elma Sezon finalinde neler oldu? Yasak Elma 47. bölüm İzle Halit'e ne oldu

Yasak Elma sezon finalin neler yaşandı. Halit son hali şaşırttı. Yasak Elma 48. bölüm fragmanı çıkınca Halit son hali yok artık dedirtti. Halit'e ne oldu. Yasak Elma 47. bölüm izle. Yasak Elma sezon finali izle.

Yasak Elma Sezon finalinde neler oldu? Yasak Elma 47. bölüm İzle Halit'e ne oldu
Yayın Tarihi: 28.05.2019 13:54:00

Fox Tv Yasak Elma dizisi final bölümüyle tatile çıktı! Yasak Elma sezon finalinde neler oldu, Yasak Elma 47. bölümde neler oldu? Yasak Elma dizisinin son bölümünde yaşananlar. Yasak Elma 47. bölüm izle. Yasak Elma dizisinin 47. sezon finali bölümünde Halit, Yıldız'dan boşandı mı? Ender, Halit-Yıldız çiftini ayırmayı başarıyor mu? Ender Yıldız'ı devre dışı bırakmasına karşın Şahika ile başı derde girecek! Ender şimdi başka düşmanlarla karşı karşıya... Yasak Elma 47. bölüm sezon finali bölümüne dair detaylar haberimizde...

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, 47. bölümüyle Sezon finali yaptı ve araya gitti. Yasak Elma dizisinin sezon finali bölümüne damga vuran detaylar izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Yasak elma 47. bölümde Yıldız Halit evliliği artık bitiyor! Yıldız evden kovuldu! Ender sonunda istediğini elde ediyor ve Yıldız ile Halit'in ayrılmasına neden oluyor. Ender Yıldız'dan kurtuluyor kurtulmasına ancak şimdi de Şahika sahneye çıkıyor! Ender Yıldız'ın ardından Şahika'nın ne kadar da tehlikeli olduğunu anlayacak! Şahika yalnız da değil, Yiğit de Şahika ile birlikte hareket ediyor! Ender’in etrafında düşmandan geçilmiyor. Ve kafasına aldığı bir darbe ile denize düşen Ender’in akıbeti bilinmiyor. 


YASAK ELMA 47. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) İZLE

Ender sonunda Yıldız'dan kurtuluyor! Yıldız evden kovuluyor ve Halit, Yıldız'ı kapı dışarı ediyor! Halit, Yıldız'ın kendisine tuzak kurduğunu düşünüp Yıldız'ı evden kovuyor hem de Ender'in gözleri önünde... Yıldız, intikam sözleri ederek oradan ayrılıyor. Masum olduğunu dile getiren Yıldız gözyaşları dökse de Halit'e fayda etmiyor! Ender ise Yıldız'dan kurtulmasının ardından sevinemeden Şahika gerçeğiyle yüzleşiyor! Şahika ise Yıldız'dan çok daha tehlikeli birisi. 

Yıldız ise bu süreçte perişan halde suçsuz olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. Ancak Halit artık Yıldız'ı düşünecek durumda değil. Yıldız, Ender’e o kadar çok öfkeli ki onu öldürebileceğini söylüyor. Şahika ise Ender'den kurtulmanın planlarını yapıyor! Şahika Yıldız'dan çok daha tehlikeli ve cesur... Ender ile Şahika yüz yüze geliyor. Ender Şahika’nın birini öldürdüğünü öğreniyor ve bunu onun yüzüne vuruyor. Ancak Şahika bu, Ender’e ters köşe yapıyor. Ayrıca Ender’i tehdit ederek karşısına çıkmamasını söylüyor. Hatta gözünü bile kırpmadan Ender’i öldürebileceğini ima ediyor. Ve Ender boğazın serin sularına kafasına darbe indirilerek atılıyor. Ancak bunu yapanın kim olduğunu bilmiyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR