Yasak Elma Leyla kimdir? Iman Casablanca nereli kaç yaşında

İlk iki sezonuyla fırtına gibi esen ve Fox TV'nin pazartesi akşamında yüzünün güldüren dizisi Yasak Elma 3. sezonuna bomba gibi hazırlanıyor. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Yasak Elma'ya Fas Güzeli Iman Casablanca dahil oldu. Peki Casablanca dizide hangi karaktere hayat verecek?

Yasak Elma Leyla kimdir? Iman Casablanca nereli kaç yaşında
Yayın Tarihi: 31.08.2019 13:45:00

Fox TV'nin tam 2 sezondur ekranlara gelen Yasak Elma'nın yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. 9 Eylül pazartesi günü 48. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanan diziye son olarak “Best Model Of The World” yarışmasında birincilik tacını takan Faslı model Iman Casablanca dahil oldu. Hal böyle olunca Iman Casablanca dizide kime hayat verecek? çok merak edildi. 

Yapımcılığını MedYapım'ın üstlendiği Yasak Elma dizisinde geçen sezon Onur Tuna, Sevda Erginci gibi isimler ayrılınca kadroya yeni sezonda dünyaca ünlü Iman Casablanca geliyor. 




YASAK ELMA EYLÜL KİMDİR?

Iman Casablanca, dizide Leyla karakterine hayat verecek. Dizide zorla evlendirildiği kişiden kaçarak Kaya'ya sığınır. Kaya ile bambaşka bir hayata adım atan Leyla heyecan dolu bir hikaye ile ekranları süsleyecek. 

IMAN CASABLANCA KİMDİR?

21 yaşında olan güzel model aslında matematik mühendisliği mezunu. Beş kardeşi olan Iman Casablanca, hayalinin modellik değil oyunculuk olduğunu dile getiriyor. Ancak oyuncu olmak için en kısa yolu seçerek model olan Casablanca, Fransızca öğretmeni bir anne, ve komiser bir babanın kızı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR