Yasak Elma dizisine bomba transfer! Tuvana Türkay kadroya dahil oldu

Fox TV'nin çok sevilen entrika dizisi Yasak Elma dün akşam 3. sezon ilk bölümüyle ekranlara geldi. Yeni sezonun kadrosunda kimler olacak derken Yasak Elma için bomba bir transfer haberi geldi. Güzelliği ve paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Tuvana Türkay yeni sezonda Yasak Elma'ya katıldı.

Yasak Elma dizisine bomba transfer! Tuvana Türkay kadroya dahil oldu
Yayın Tarihi: 10.09.2019 12:26:00

Fox TV ekranlarının fenomen pazartesi dizisi Yasak Elma'nın yeni sezonu 9 Eylül pazartesi akşamı başladı. Entrikasıyla izleyenleri ekran başına kitleyen diziye son olarak güzel oyuncu Tuvana Türkay oldu. Hal böyle olunca Tuvana Türkay Yasak Elma'da kime hayat verecek? çok merak edildi. Biz de sizler için bu soruyu araştırdık bulduk. 

Başrollerini Eda Ece, Talat Bulut, Şevval Sam ve Nesrin Cevadzade'nin paylaştığı dizide olaylar iyice tırmanırken dizinin yeni sezonuna uzun süredir ekranlarda göremediğimiz  Tuvana Türkay dahil oldu. Daha önce Iman Casablanca'nın adı geçen Leyla karakteri için kadroya katılan Türkay, dizide dengeleri değiştirecek karakterlerden biri olacak.



Yasak Elma 49. bölüm izle 16 Eylül FOX TV Yasak Elma son bölüm izle Ender muhteşem dönüşü​

YASAK ELMA LEYLA KİMDİR?


Yasak Elma'da Tuvana Türkay'ın hayat vereceği Leyla, severek evlendiği eşinden bir süre sonra şiddet görmeye başlayan ve tüm bunların geçeceğine her şeyin düzeleceğine inanan bir kadın olarak karşımıza çıkacak. Ancak umduğu dağlara karlar yağan Leyla, yeni bir hayat kurmak için sıfırdan başlamaya karar verecek ve Kaya ile karşılaşacak.



TUVANA TÜRKAY KİMDİR?

1990 doğumlu olan Tuvana Türkay İstanbul'da doğup büyümüştür. Beykent Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Akademi Neo'da oyunculuk dersleri aldı.

2014 yılında Kara Para aşk dizisiyle oyunculuk kariyerine merhaba diyen Türkay, son olarak Kızlarım İçin dizisinde rol aldı. Dizinin erken final yapmasıyla çok da ekranlarda kalamayan güzel oyuncu 2019-2020 sezonunda Yasak Elma dizisinde canlandıracağı Leyla ile  ekranlara geri dönecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR