Yaralı Kuşlar Hülya neden değişti? Yeni Hülya kim oldu? Gerçek adı ne

Kanal D'nin çok sevilen günlük dizisi Yaralı Kuşlar'da şaşırtan bir değişiklik oldu. Dizide sonradan kötürüm olan Hülya karakterine hayat veren Elif Erol, Yaralı Kuşlar'dan ayrıldı. Ancak diziye yeni bir Hülya iyileşip geldi. Peki Yaralı Kuşlar yeni Hülya kim oldu? Gerçek adı ne? İşte detaylar...

Yaralı Kuşlar Hülya neden değişti? Yeni Hülya kim oldu? Gerçek adı ne
Yayın Tarihi: 25.09.2019 12:55:00

Kanal D'nın yapımını Stellar Yapım'ın üstlendiği günlük dizisi Yaralı Kuşlar, hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Entrikanın asla bitmediği dizide ise dünkü bölümde şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Ameliyat olduktan sonra hafızasını kaybeden Hülya konağa geri döndü. Ancak bu dizinin başındanberi bildiğimiz Hülya değildi. Çünkü Yaralı Kuşlar'da Hülya karakterine hayat veren Elif Erol diziden ayrıldı. Peki Yaralı Kuşlar Hülya neden değişti? Yeni Hülya kim oldu? İşte detaylar...

Yaralı Kuşlar dizisine 117. bölüm itibariyle Arzu Yanardağ dahil oldu. Böylece dizinin yeni Hülya'sı bir süredir ekranlardan uzak olan Arzu Yanardağ oldu. 




YARALI KUŞLAR HÜLYA NİÇİN DEĞİŞTİ?

Başrollerini Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ayşen İnci ve Ali Yasin Özegemen'in paylaştığı Yaralı Kuşlar'da Hülya karakterini Elif Erol canlandırıyordu. Yaptığı kötülüklerin ardından kız kardeşinin komplosuyla merdivenlerden düşen ve kötürüm kalan Hülya, izleyenleri ekran başında çıldırtıyordu.

Ancak dünkü bölümde Hülya'nın konağa geri dönmesi ve değişmiş olması herkesi şaşırttı. Elif Erol'un yeni bir projeyle anlaşması Yaralı Kuşlar'dan ayrılmasına neden oldu.

Ardından dizide entrikayı arttırmak isteyen yapım şirketi ise bir süredir ekranlarda olmayan Arzu Yanardağ ile anlaştı ve yeni Hülya güzel oyuncu oldu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR