Yapı Kredi İnanılmaz Bir Hamle Yaptı! Kimse Böylesini Beklemiyordu! Tam Tamına 10 Bin TL Faizsiz Kredi

Paraya ihtiyacı olanlar bu kez de Yapı Kredi bankasından güzel bir haber aldı.

Yapı Kredi İnanılmaz Bir Hamle Yaptı! Kimse Böylesini Beklemiyordu! Tam Tamına 10 Bin TL Faizsiz Kredi
Yayın Tarihi: 16.03.2023 12:04:00

Ay sonundan önce başvuru yapanlara Yapı Kredi'den 10.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans verilecek. 

Yapı Kredi Paraya İhtiyacı Olan Kişilere Yardım Edecek

Yapı Kredi Bankası, paraya ihtiyacı olanlara kaçırılmayacak bir fırsat sundu. Ek olarak resmi internet sitesinden de açıklama yaptı. Ay bitmeden başvuru yapan herkese 10.000 TL taksitle nakit avans alma şansı verilecek. Peki bu kampanyadan yararlanabilmek için hangi ön koşulların yerine getirilmesi gerekiyor? Belirtilen krediye başvurmak için hangi adımlar gereklidir?

Son zamanlarda ülkemizde ve dünyada yaşanan tatsız olaylar insanları paraya daha çok muhtaç hale getirdi. Öte yandan banka kredilerine bakan kişiler faizsiz avans fırsatlarını tercih ettiler. Mart ayı için bazı bankalar faizsiz nakit avans da verdi. Yapı Kredi Bankası da bu kurumlardan biriydi. Tüm bilgiler Yapı Kredi'nin internet sitesinde yayınlandı. Ek olarak 10.000 TL faizsiz nakit avans seçeneğinden yararlanmak için birkaç şart bulunmaktadır. Yapı Kredi nakit avans fırsatına ilişkin bilgiler haberimizde yer almaktadır.

Yapı Kredi’nin Sunduğu Faizsiz Nakit Avans Fırsatının Detayları

1 Mart – 31 Mart tarihleri arasında sadece yeni Yapı Kredi Bankası müşterilerine faizsiz nakit avans fırsatı sunuluyor. Yap Kredi Mobil üzerinden bireysel kredi kartı başvurusu yapan ve banka müşterisi olan müşterilere faizsiz nakit avans verilecek. 1 Mart - 31 Mart 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi'nin sadece ilk müşterileri kampanyadan yararlanabilecektir. Kredi kartı açıldıktan sonraki yedi gün içerisinde kampanya tanımlamaları oluşturulacaktır. Faizsiz Taksitli Nakit Avans'tan kampanya sona erdiğinde 15 Nisan 2023 tarihine kadar yararlanabilirsiniz.

Ayrıca tüketiciler, kredi kartı açıldıktan sonra faizsiz taksitli nakit avans kampanyasından yalnızca bir kez yararlanabilmektedir. Kampanya koşulları kapsamında taksitli nakit avanslarda çekilebilecek en fazla tutar 10.000 TL olup, azami olarak 6 ay vadelidir.

Yapı Kredi’nin Sunduğu Faizsiz Nakit Avans İçin Nasıl Başvuru Yapabilirim?


Kullanıcılar, faizsiz nakit avanslarını 15 Nisan'a kadar Yapı Kredi Cep, Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi veya ATM'ler aracılığıyla taksitlendirebilir ve kullanabilirler. Ayrıca faizsiz taksitli nakit avans seçeneği ile sadece bireysel kredi kartları kabul edilmektedir.

Yapı Kredi Hesabı Olmayanlara 200.000 TL Kredi Sunuluyor

Yapı Kredi, hemen hemen tüm bankaların ilk müşterileri için yürüttüğü faizsiz kredi kampanyalarına resmen fark attı. Yapı Kredi Bankası 200.000 TL'lik kredi kampanyasını açıkladı. Yeni müşteriler, üç ay erteleme fırsatı ile 200.000 TL kredi alacak.

Bankalar şu anda promosyonlar ve hoş geldin hediyeleri sunarak yeni müşteriler çekmeye çalışıyor. Hoş geldin paketlerinde genellikle 10 ile 20 bin TL arasında faizsiz kredi verilmektedir. Yapı Kredi de bu rekabete katılarak 10.000 TL tutarında 5 ay vadeli faizsiz kredi kullandırmıştır. Fakat Yapı Kredi, hesap açarak bankaya katılan müşteri sayısının azlığına karşılık olarak farklı bir kampanya başlattı. Yapı Kredi, ilk kez müşteri olacak kişilere 3 ay ödemesiz 200.000 TL kredi kullandıracak.

Yapı Kredi 200.000 TL Kredisine Nasıl Başvurulur?

Önce Yap Kedi mobil uygulamasını indirin. Uygulama indirildikten sonra "Yap Kredi Müşterisi Olun" kısmını seçmelisiniz. Bundan sonra, görüntülü görüşme özelliği ile üyelik kaydını tamamlamanız gerekir. Yapı Kredi müşteri başvurunuzu tamamladıktan sonra size yeni müşteriler için eşsiz fırsatlar sunar. Bunlar:

Üç ay ertelemeli kredi

Bu kredinin maksimum tutarı 200.000 TL'dir.

Kredi Vadesi net olarak 36 Aydır
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR