Yalı Çapkını Pelo diziden ayrılığı hakkında bi konuştu pir konuştu!

Yalı Çapkını dizisinde Pelo karakterine hayat veren Buse Buçe Kahraman’ın diziden gerçek ayrılma nedeni ortaya çıktı.

Yalı Çapkını Pelo diziden ayrılığı hakkında bi konuştu pir konuştu!
Yayın Tarihi: 23.08.2023 18:26:00

Star Tv'nin geçtiğimiz sezona damga vuran dizisi Yalı Çapkını'nda Pelin karakterine hayat veren Buse Buçe Kahraman’ın gerçek ayrılık sebebi ortaya çıktı!

Geçen sezon en çok izlenen dizilerden olan başrolünde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu gibi oyuncuların yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde en çok konuşulan karakter Pelin olmuştu.

İkinci sezonuna yeni karakterlerle hazırlanan dizide Pelo karakterinin diziden ayrılması şok etkisi yaratmıştı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan dizide Pelin karkaterini canlandıran fanlar tarafından çok büyük mobing uygulanıyordu. Senaristler yine her dizideki gibi sosyal medya gazına uyarak bir dizinin daha finale erken gitmesine neden olacak hamleler yapmış, Pelo karakterini diziden çıkarmış ve dizinin adı Yalı Çapkını olmasına rağmen fanların yönlendirmesiyle Ferit karakterini çapkınlıktan çıkartmıştı.


GERÇEK ÇOK FARKLI

Yalı Çapkını dizisinde Pelo karkaterinin hikayesi sözde bittiği için diziden çıkarıldı denilmişti. Ancak gerçek ortaya çıktı. Pelin karakterine hayat veren Buse Buçe Kahraman'ın yeni sezon öncesi ani ayrılığın arkasındaki gerçek ortaya çıktı. Pelin karakterine hayat veren Buse Buçe Kahraman'ın diziden ayrılma nedeni olarak bir başka iddia ise Kahraman'ın başka diziden teklif aldığı yönünde oldu.

İlk olarak genç yıldızın fanların yorumlarının gazıyla Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu ile arasında bir sorun çıktığı yazılmıştı. Daha sonra oyuncuya yapılan hakaret içerikli yorumlardan Kahraman'ın artık bıktığı ve diziden ayrılmak istediği öğrenilmişti. Senaristlerin ve yapımcıların da fanların gazıyla haraket ettiği ve Pelo karakterini diziden çıkardığı öğrenildi. Fox Tv'de yer alan Kızım dizisinde de fanlar nedeniyle uyarlandığı diziden çok farklı şekilde ilerlemiş ve reytingler düşmüştü. Yalı Çapkını diziside shipçi denilen fanlar nedeniyle farklı bir yere evrilerek kendi sonunu hazırladığı öngörülüyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR