Yağmur Öztürk ve annesi Betigül Özonans kimdir? Kanseri nasıl yendiler

Ana kız el ele vererek kanseri yendi. Yağmur Öztürk ve Betigül Özonans kanseri nasıl yendi. Tam bir örnek olarak Müge ve Gülşen'le 2. sayfa programına konuk olan Yağmur Öztürk ve Betigül Özonans'ın hayatı ve biyografisi.

Yağmur Öztürk ve annesi Betigül Özonans kimdir? Kanseri nasıl yendiler
Yayın Tarihi: 6.02.2019 11:44:00

3 ay ara ile kanser olduklarını öğrendiler. Kanseri yenen Yağmur Öztürk ve annesi Betigül Özonans 2. Sayfa programına konuk oldu. Anne kız kanseri yendi ve 6 ayda kanseri yendiler. Aynı süreçte annesinin de kanser olduğunu öğrenen Yağmur Öztürk, annesinin ve eşinin çok yardımcı olduğu anlarda çocuğuna bakan annesinin de aynı teşhiş konmasıyla neye uğradıklarını şaşırdılar.

Yağmur Öztürk kimdir? Annesi Betilgül Özonans kim

Pilates eğitmeni olan Yağmur Öztürk, 3 yaşında oğlu Pars ve annesi Betikgül Özonans'la birlikte zorlu süreçleri 2. SAyfa programında anlattı. El ele verip kanseri yenen anne kızdan Yağmur Öztürk 30 yaşında ve Betikgül Özonans 64 yaşında kanseri yenmeyi başardı. 

İlk olarak zor süreci hemen atlatmak isteyen, saçlar gidiyor kemikler dökülüyor gibi fiziksel şeylere çok taktıklarını ancak atlatmanın kolay olduğunu dile getirdi. Ancak en önemli kanseri yenmenin yolu eşler için, eşi kanser olanlara onu kadın olduğunu hissettirin ve unutturmayın yorumlarını yaptı. Yağmur Öztürk, gerçekten atlatmanın sebebini kadın olduğunu eşi tarafından çok hissettirmesine bağladı.


Yağmur Öztürk ve annesi Betigül Özonans'ın kanseri yenme örneği gerçekten yaşam hikayesi gibi. Yağmur Öztürk, eşiyle el ele verip kanseri yendiklerini dile getiriyor. 30 yaşında zor günler geçiren Yağmur, oldukça rahat olduğunu ancak artık daha fazla sessizleştiği dile getirildi.

Yağmur Öztürk kanseri yenme hikayesi


Anne Betigül Özonans ve Yağmur Öztürk güzel hikayesi sizlerle paylaştık. Her iki ailenin görüntüleri ve videosu da sizlerle olacak.

Ancak reklamcı Ali Taran ve eşinin hastalığı sonrası Ayşe Özyılmazel'le hayatını birleştirmesi de değinildi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR