Yabancı dizisinde deprem! İlker Kaleli diziden ayrıldı

Show TV'nin iddialı yeni dizisi Yabancı'da adeta deprem oldu. Başrollerini İlker Ayrık ve Pınar Deniz'in paylaşacağı diziden İlker Kaleli atar topar ayrıldı. Hal böyle olunca İlker Kaleli neden ayrıldı? çok merak edildi. İşte detaylar...

Yabancı dizisinde deprem! İlker Kaleli diziden ayrıldı
Yayın Tarihi: 30.08.2019 09:23:00

Show TV'nin O3 Medya imzalı dizisi Yabancı'da daha başlamadan ayrılıklar yaşandı. Başrollerini İlker Kaleli ve Pınar Deniz'in oynayacağı açıklanan diziden İlker Kaleli apar topar ayrıldı. Hal böyle olunca İlker Kaleli neden ayrıldı? her yerde aranmaya başladı.

Hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam eden Yabancı dizisinde son olarak Dip adlı internet dizisinde yer alan ve bir süredir ekranlardan uzak kalan İlker Kaleli'nin başrol oynayacak olması herkesi çok heyecanlandırmıştı. Ancak İlker Kaleli cast çalışmaları devam ederken diziden ayrıldı.

Daha önce de yapmıştı


Tabi bu İlker Kaleli'nin ilk ayrılık vakası değil. Çünkü yakışıklı oyuncu daha önce de Beren Saat ile başrol oynayacağı Tren filminden ayrılmıştı.

İlker Kaleli Yabancı dizisinden neden ayrıldı?

Kaleli'den konuyla ilgili bir açıklama gelmedi ancak ünlü oyuncunun BBC'de yayınlanacak projesinin Tayland'daki çekimleri nedeniyle bu kararı aldığı söyleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR