Whatsapp Facebook Instagram çöktü ne zaman düzelecek? Fotoğraf sorunu fotoğraf alınamıyor

Whatsapp, Facebook ve İnstagram platformlarında çökme yaşandı! Sosyal medya ve haberleşme programlarını kullananlar Facebook, Whatsapp ve Instagram'da fotoğraf yüklenememe sorunuyla karşılaşıyor! Peki ne zaman düzelecek?

Whatsapp Facebook Instagram çöktü ne zaman düzelecek? Fotoğraf sorunu fotoğraf alınamıyor
Yayın Tarihi: 3.07.2019 18:00:00

Whatsapp üzerinden birbiriyle sohbet eden kullanıcılar, birbirlerine fotoğraf gönderemiyor! Aynı durum Instagram ve Facebook'ta da görsellerin açılamaması şeklinde sorun oluşmasıyla ortaya çıkıyor. 3 Temmuz Çarşamba günü Whatsapp'ta kullanıcılar fotoğraf gönderdiklerinde, karşı taraf Fotoğraf indirilemedi, tekrar deneyin. uyarısıyla karşılaşıyor. 

Whatsapp, Facebook ve Instagram'ın çökmesinin ardından kullanıcılar, bu platformlar ne zaman düzelecek? Bu sorunun yanıtını araştırıyor. Whatsapp, Facebook ve Instagram üzerinde ekipler çalışmalarını başlattı. Sorunun kısa süre içinde çözülmesi bekleniyor.

WHATSAPP FACEBOOK VE INSTAGRAM AYNI ANDA ÇÖKTÜ!

Whatsapp, Facebook ve Instagram'ın çökmesiyle kullanıcılar uzunca bir süredir fotoğraflara erişemiyor. Facebook, Instagram ve Whatsapp ta kullanıcılar bazı işlevleri yerine getirebilse de fotoğraflarla ilgili sorun halen daha sürüyor. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR