Whatsapp Çöktü! 5-6 Ağustos gece yarısı Whatsapp çöktü mesajlar gitmiyor

Whatsapp an itibariyle çöktü 5 Ağustos 2019'u 6 Ağustos'a bağlayan gece Whatsapptan mesajlar iletilemiyor. Whatsapp ne zaman düzelecek? Whatsapp çöktü mü? Soruları araştırılıyor.

Whatsapp Çöktü! 5-6 Ağustos gece yarısı Whatsapp çöktü mesajlar gitmiyor
Yayın Tarihi: 6.08.2019 00:16:00

Dünyanın en popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, an itibariyle çöktü. Milyonlarca kullanıcı birbirlerine mesaj ve resim gönderemiyor. Whatsapp üzerinden yazılı, sesli ve görsel mesajlar an itibariyle iletilemiyor. Whatsapp'ta yaşanan bu çöküntünün ardından kullanıcılar Whatsapp çöktü mü, ne zaman düzelecek? Sorularının yanıtını araştırmaya başladı.

Whatsapp, tüm Türkiye'de an itibariyle gitti. Hiçbir kullanıcı Whatsapp'tan mesaj iletemiyor ve alamıyor. Whatsapptaki bu sorunun kaynağı araştırılıyor. WhatsApp saldırıya mı uğradı yoksa kısa süreli bir sorun mu yaşanıyor? Whatsapp ne zaman düzelecek?

Whatsapp Çöktü mü? Whatsapp Ne Zaman Düzelecek?

Whatsapp an itibariyle çöktü 5 Ağustos 2019'u 6 Ağustos'a bağlayan gece Whatsapptan mesajlar iletilemiyor. Whatsapp ne zaman düzelecek? Whatsapp çöktü mü? Soruları araştırılıyor. Whatsapp teknik destek ekibinin konuyla ilgili çalışma başlatması ve Whatsapp çökmesinin kısa süre içinde çözülmesi bekleniyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR